صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۰ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۶

همگامی یک ربات با عابران پیاده

مهندسان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) یک ربات مستقل طراحی کرده‌اند که می‌تواند از کدهای اجتماعی عمومی که پیاده‌ها برای جلوگیری از برخورد با موانع دنبال می‌کنند، استفاده کرده و همچنین سرعت پیاده‌روی خود را حفظ کند.
کد خبر : 209029

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا از ایسنا، در آزمایش‌های انجام شده این ربات با موفقیت توانست در حالی ‌که جریان حرکت خود را با عابران پیاده حفظ می‌کند، از برخورد با موانع دوری کند.


یو فان (استیون) چن، که رهبری این پروژه را بر عهده دارد، گفت: «ناوبری اجتماعی آگاهانه یک قابلیت مرکزی برای ربات‌ها بوده که در محیط‌هایی که نیاز به تعامل مکرر با عابران پیاده دارند، مورد نیاز است».


برای اینکه یک ربات بتواند مسیر خود را در محیطی شلوغ پیدا کند، باید چهار چالش اصلی را حل کند؛ محلی‌سازی، دانستن این که در کجا قرار دارد، ادراک، شناخت محیط اطراف آن، برنامه‌ریزی برای حرکت، شناسایی مسیر مطلوب برای رسیدن به مقصد و کنترل از نظر فیزیکی مسیر مورد نظر خود را دنبال می‌کند.


در این پروژه چن و همکارانش از رویکردهای استاندارد برای حل مشکلات محلی‌سازی و ادراک استفاده کردند. آنها برای حل مشکل دوم، ربات را با سنسورهایی مانند وب کم، حسگر عمق و سنسور لیدار با رزولوشن بالا تجهیز کرده‌اند.


این مهندسان برای حل مساله محلی‌سازی، از الگوریتم‌هایی استفاده کردند تا محیط ربات و موقعیت آن را تعیین کنند. آنها همچنین برای کنترل ربات، از روش‌های استاندارد مورد استفاده برای به حرکت در آوردن وسایل نقلیه مستقل زمینی بهره گرفتند.


مهندسان برای برنامه‌ریزی حرکت ربات، از یادگیری تقویتی، یک نوع روش یادگیری ماشینی استفاده کردند که در آن از شبیه‌سازی کامپیوتری برای آموزش ربات در جهت حرکت در مسیرهای خاص، با توجه به سرعت و مسیر سایر اشیاء در محیط، بهره گرفته می‌شود.


این تیم همچنین هنجارهای اجتماعی را در مرحله آفلاین آموزش داده که در آن ربات با انجام دادن حرکات خطا دچار مجازات می‌شد. گام بعدی این محققان آزمایش این ربات و سیستم ناوبری جدید در محیط‌هایی است که حجم شلوغی و جمعیت بسیار زیادتر باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر