صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۷ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۶
عضو کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

هنرستان‌ها باید نیروی ماهر مورد نیاز بازار کار را تامین کنند

عضو کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه تلاش‌های صورت گرفته برای رشد تعداد دانش آموزان محصل در هنرستان‌ها قابل تامل است، گفت: باید شرایطی را فراهم کرد که هنرستان‌ها نیروی ماهر مورد نیاز بازار کار را تامین کنند.
کد خبر : 197806

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از خانه ملت، سید محمدجواد ابطحی با اشاره به ضرورت ایجاد اشتغال و شکوفایی عرصه مشاغل فنی و حرفه‌ای در کشور، گفت: این مهم با توسعه هنرستان‌ها و رشته‌های فنی و حرفه‌ای و البته مهارت آموزی صحیح دانش آموزان محقق خواهد شد.


نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طبق برنامه ششم توسعه وزارت آموزش و پرورش باید طوری برنامه‌ریزی کند که تا سال 1404، 50درصد میزان محصلان به سمت رشته‌های فنی و مهارتی گرایش یابند، اظهار کرد: بر این اساس باید از هم اکنون میزان تجهیزات و مدارس فنی و حرفه‌ای و کاردانش متناسب با جمعیت دانش آموزان افزایش یابد.


وی ضمن تاکید بر اینکه تلاش‌های صورت گرفته برای رشد تعداد دانش آموزان محصل در هنرستان‌ها قابل تامل است، ادامه داد: می‌توان با اجرای صحیح طرح هدایت تحصیلی این میزان را به طور قابل توجهی افزایش داد و به اهداف در نظر گرفته شده نزدیک کرد.


عضو کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر دانش آموزی به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای گرایش یابد اما بعد از ورود در کارگاه‌هایی ادامه تحصیل دهد که تجهیزات ندارد سرخورده می‌شود، تصریح کرد: باید شرایطی را فراهم کرد که هنرستان‌ها نیروی ماهر مورد نیاز بازار کار را تامین کنند.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه نمایندگان در تدوین برنامه ششم توسعه مواد قانونی خوبی را برای توسعه و تجهیز مدارس در نظر گرفتند، خاطرنشان کرد: وزارت آموزش و پرورش می‌تواند با همت مسئولان و تلاش مضاعف کمبود مدارس فنی و حرفه‌ای را جبران کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر