صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۴۳ - ۲۶ تير ۱۳۹۶
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

سیگار نکشیدن شما را در برابر 30 نوع سرطان ایمن نگه می‌دارد

رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجتناب از سیگار را مهم‌ترین عامل برای پیشگیری از سرطان دانست و گفت: استرس و فشارهای روانی که از طریق اجتماع به فرد وارد می‌شود مثلا تنگناهای اقتصادی، نگرانی‌های ثانوی و مشکلات زندگی شهری که بر هم زننده آرامش روانی افراد جامعه هستند می‌تواند در ابتلا به سرطان نقش داشته باشد.
کد خبر : 195789

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر رهام سالک مصرف غذاهای حاوی چربی و نمک، استفاده از مواد غذایی با فیبر پایین، کم و یا بی‌تحرکی، استرس و فشار عصبی را از عوامل ابتلا به سرطان عنوان کرد و گفت: رعایت اصول بهداشتی فردی و اجتماعی می‌تواند نقش موثری در پیشگیری از این بیماری داشته باشد.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رژیم غذایی مناسب، پرهیز از استعمال دخانیات و سایر موارد شناخته شده سرطان‌زا ،دوری از رفتارهای پر خطر جنسی، ورزش و تحرک در زندگی را از جمله راهکارهای پیشگیری فردی از بیماری سرطان برشمرد و اظهار کرد: اگر مصرف سیگار توسط افراد حذف شود از ابتلا به ۳۰ درصد سرطان‌ها پیشگیری می‌شود.


وی در خصوص عوامل اجتماعی ابتلا به سرطان نیز یادآور شد: استرس و فشارهای روانی که از طریق اجتماع به فرد وارد می‌شود مثلا تنگناهای اقتصادی، نگرانی‌های ثانوی و مشکلات زندگی شهری که بر هم زننده آرامش روانی افراد جامعه هستند می‌تواند در ابتلا به سرطان نقش داشته باشد.


سالک آلودگی هوا را از دیگر موارد موثر در ابتلا به سرطان در سال‌های اخیر عنوان کرد و گفت: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی سالانه بیش از ۱۵۰ هزار مورد ابتلا به سرطان به علت آلودگی هوا گزارش می‌شود.


وی با اشاره به اینکه سبک زندگی و رفتار روزمره فرد که با توجه به تکراری شدن در طی سال‌ها به صورت عادت در آمده است به سلامت و بیماری‌های فرد اثر می‌گذارد، افزود: ورزش و فعالیت‌های بدنی در کاهش و بروز سرطان‌ها به‌خصوص سرطان پستان و روده بزرگ نقش اثبات شده دارد همانطور در بیمارانی که مبتلا به سرطان هستند ورزش در کاهش عوامل بیماری یا در افزایش طول عمر موثر است.


رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ شایع‌ترین سرطان‌ها در کشور را پوست، پستان، معده، مری، روده بزرگ و پروستات عنوان کرد.



انتهای پیام/

ارسال نظر