صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۸ - ۲۲ تير ۱۳۹۶

نوشیدن قهوه عمر را طولانی‌تر می‌کند

نتایج مطالعات جدید حاکی از آن است که نوشیدن قهوه منجر به طولانی‌تر شدن عمر انسان می‌شود.
کد خبر : 194567

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ScienceAlert، قهوه نوشیدنی جادویی است. صبح‌ها یک فنجان قهوه نیروی لازم برای شروع روزتان را فراهم می‌کند، یک لیوان آیس‌کافی گرمای بعد از ظهر را از جانتان دور می‌کند و یک قهوه گرم بعد از شام هم به هضم غذا کمک می‌کند.


با این حال هنوز بعضی از مردم به خاطر مسائل سلامتی و ترس از تاثیرات منفی سعی می‌کنند میزان قهوه مصرفی‌شان را کاهش دهند. نتایج مطالعات جدید می‌تواند این ترس‌ها و نگرانی‌ها را برطرف کند.


در این مطالعه که شامل بیش از 700 هزار نفر می‌شود، مشخص شد که هرچقدر میزان قهوه مصرفی فرد بالاتر باشد، احتمال مرگ و میر ناشی از برخی از بیماری‌ها مانند سرطان، دیابت و بیماری‌های قلبی کاهش می‌یابد.


برای افرادی هم که نمی‌خواهند بیش از اندازه کافئین مصرف کنند، نگران نباشید چراکه به نظر می‌رسد قهوه بدون کافئین هم دارای مزایای سلامتی مشابهی باشد.


در مطالعه اول، دانشمندان با تجزیه و تحلیل نتایج یک مطالعه در زمینه تغذیه که شامل اطلاعات بیش از 520 هزار فرد با متوسط سن 16/4 سال از 10 کشور اروپایی می‌شد، اعلام کردند که هر چقدر قهوه مصرفی فرد بیشتر باشد خطر مرگ کم‌تری تهدیدش می‌کند.


25 درصد از مصرف‌کنندگان قهوه در این مطالعه روزانه سه فنجان یا بیشتر قهوه می‌نوشیدند. در میان این گروه، احتمال مرگ زودرس در مردان، در مقایسه با مردانی که قهوه نمی‌نوشند، 12 درصد کم‌تر بود. همچنین احتمال مرگ زودرس در بانوانی که مصرف روزانه قهوه بالایی داشتند نیز هفت درصد کم‌تر بود.


علاوه بر کاهش کلی خطر مرگ زودرس، دانشمندان دریافتند که نوشیدن قهوه منجر به کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های سیستم گوارشی و گردش خون نیز می‌شود. در مردان، مصرف قهوه با کاهش خطر خودکشی همراه است.


در مطالعه دوم، محققان با بررسی رژیم غذایی و عادات بهداشتی بیش از 185 هزار آمریکایی به مدت 16 سال، به نتیجه مشابهی رسیدند. در این مورد نوشیدن قهوه، خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی، سرطان، سکته مغزی، دیابت، بیماری‌های کلیوی و بیماری‌های تنفسی را کاهش می‌دهد.


در مقایسه با افرادی که هیچ وقت قهوه نمی‌نوشند، احتمال مرگ زودرس در افرادی که دو الی سه لیوان در روز قهوه مصرف می‌کنند، 18 درصد کم‌تر است؛ همچنین احتمال مرگ زودرس در افرادی که روزانه یک لیوان قهوه می‌نوشند نیز تا 12 درصد کم‌تر است.


مترجم: هانا حیدری


انتهای پیام/

ارسال نظر