صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نگاهی به سینمای الجزایر در موزه هنرهای معاصر تهران

فیلم های نبرد الجزیره، چاه و فانوس دریایی و فیلم مستندی با عنوان برفراز الجزایردر روزهای 12، 13 و 14 تیرماه ساعت 5 بعدازظهر در سالن سینما تک موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش درمی‌آید.
کد خبر : 191331

به گزارش گروه فرهنگی آنا از روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران؛ به مناسبت پنجاه و پنجمین سالگرد استقلال الجزایر، در روزهای دوشنبه 12تیر ماه ساعت 17،فیلم "نبرد الجزیره" به کارگردانی جیلو پونته کوروو، محصول سال 1966به مدت 121 ، روز سه شنبه 13 تیرماه ساعت 17، فیلم "چاه" به کارگردانی لطفی بوشوشی، محصول سال 2015 به مدت 90 دقیقه و روز چهارشنبه 14تیرماه ساعت 17 فیلم "فانوس دریایی" به کارگردانی بلقاسم حجاج، محصول سال 2007 به مدت 94، با همکاری سفارت الجزایر در سالن سینما تک موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش در می آید.


همچنین فیلم مستندی با عنوان «برفراز الجزایر» به کارگردانی یان آرتوس – برتران ، به مدت 88 دقیقه در سه قسمت، اول هر فیلم به نمایش در می آید. این اثر نخستین فیلم مستندی است که کشور الجزایر را از نمای بالا به تصویر کشیده است.


«نبرد الجزایر» یک فیلم ایتالیایی- الجزایری است که رویداد های واقعی جنگ الجزایررا در سال 1957 و بعد از جنبش ملت مسلمان الجزایر بر ضد اشغال فرانسه روایت می کند. این فیلم سرگذشت «علی لابوانت »در طول جریان مقاومت می پردازد، که میان مبارزان جبهه آزادی ملی و چتربازان فرانسوی برای تسلط بر یکی از محله های شهر الجزیره (پایتخت) جریان داشت.


حوادث فیلم «چاه» در جنوب الجزایر به وقوع می پیوندند. داستان فیلم از ماجرای گروهی از زنان و کودکان حکایت می‌کند که در روستای کوچک خود توسط نیرو های نظامی محاصره و از ترس جان خود مخفی شده اند. نتیجه داستان چنین است که محاصره آنها به طول انجامیده و آب آشامیدنی شان ته می کشد. پس با سرنوشت نهایی خود روبه رو می شوند.


داستان فیلم «فانوس دریایی» از دوستی سه جوان در دوران جنگ داخلی الجزایر حکایت دارد. فوزی یک روزنامه نگار آزاد است که بعد از روی کار آمدن دموکراسی در سال 1989زندگی خود را صرف مطبوعات آزاد و حزب راستگرایان می کند و با اسلام گرایان در ارتباط است. وقتی روابط میان این دو خدشه دار و دوستی شان کمرنگ می شود اسماء دوست مشترکشان، برای آرام نمودن اوضاع و ایجاد آشتی میان آنها پادرمیانی می کند تا رابطه ی دوستی سه نفر حفظ شود.


علاقه‌مندان می توانند جهت استفاده از برنامه نمایش فیلم های الجزایر به صورت آزاد و رایگان به موزه هنرهای معاصر تهران واقع در خیابان کارگرشمالی مراجعه کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر