صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نمایشگاه پوسترهای اورجینال سینمای جهان در گالری «آس» تهران مطرح ‌شد؛

رامتین شهبازی: در نمایشگاه «آس» متن قابل بررسی است

رامتین شهبازی منتقد سینما در مورد نمایشگاه پوسترهای اورجینال سینمای کلاسیک جهان در گالری «آس» تهران گفت: این نمایشگاه می‌تواند خوانش متنی‌ای خوب باشد؛ در حقیقت در اینجا متن قابل بررسی و قابل خواندنی وجود دارد.
کد خبر : 183809

به گزارش گروه فرهنگی آنا از روابط عمومی گالری «آس»، رامتین شهبازی ادامه داد: کارکرد نمایشگاه پوسترهای اورجینال سینمای کلاسیک جهان و همچنین اکران این آثار سینمایی، در واقع تبدیل شدن آن به متن است که رمزگذاری شده است. پوستر و هر چیزی از جمله؛ فیلمنامه، عکس، تیزر و ... که جزو اقلام تبلیغی یک فیلم محسوب می‌شوند؛ در حوزه مطالعات متنی و مطالعات بین متنی قرار می‌گیرند و از آن به عنوان پادکست و یا پیرامتن یاد می‌کنند.


پیرامتن‌ها آستانه ورود ما به متون هستند


وی همچنین گفت: در حقیقت پیرامتن‌ها آستانه ورود ما به متون هستند؛ ما نیاز به آستانه‌هایی داریم تا به واسطه آن‌ها وارد متون اصلی بشویم و پوستر یک فیلم، تیتراژ و نام آن می‌تواند این نقش را بازی کند. هر عنصری که بخواهید از آن برای معرفی یک فیلم استفاده کنید و اثر را برای شما معرفی کند؛ پیرا متن حساب می‌شود، پیرا متن آستانه ما به آیین‌هاست. ما اگر مطالعات متنی انجام می‌دهیم در حقیقت این پیرامتن‌ها را بر اساس آیین‌ها می‌شناسیم؛ برای نمونه در سنت مذهبی ما آیین‌های تشرف و مباحث دیگری در این موضوع وجود دارد.


در نمایشگاه گالری «آس» متن قابل بررسی و قابل خواندنی وجود دارد


این مدرس دانشگاه در ادامه افزود: این نمایشگاه می‌تواند خوانش متنی‌ای خوب باشد. ما با هر عنصری که با آن مواجه می‌شویم به مثابه یک متن می‌توانیم آن را مورد بازخوانی قرار دهیم و خوانش خودمان را از آن متن داشته باشیم.


خوانش بیرونی و میان رشته‌ای از «دیوانه از قفس پرید»


در بخش دیگری از این مراسم که با حضور دکتر حمیدرضا صدر؛ نویسنده، منتقد سینما و مفسر فوتبال، دکتر کامران هروی؛ مدیر گالری «آس» تهران و تعدادی از علاقمندان به سینما در تراس و فضای باز کافه گالری «آس» تهران برگزار شد؛ رامتین شهبازی؛ منتقد سینما و مدرس دانشگاه فیلم سینمایی «دیوانه از قفس پرید» One Flew Over the Cuckoo's Nest را به دقت مورد نقد و بررسی قرار داد و خوانش بیرونی و میان رشته‌ای خود را از این اثر شاخص سینمای جهان ارائه کرد.


در ادامه، «میلوش فورمن» Miloš Forman، به نویسندگی لورنس هاوبن و بو گَلدمنو که براساس رمانی به همین نام ساخته شده است به مدت 133 دقیقه، محصول سال 1975 آمریکا برای حاضران به نمایش درآمد.


اکران «پدر خوانده 1» در شبهای گالری «آس»


اکران فیلم‌های خاطره‌انگیز تاریخ سینمای جهان امشب نیز در کافه گالری «آس» تهران ادامه دارد و ساعت 22 سه‌شنبه 9 خرداد، فیلم سینمایی «پدر خوانده 1» به کارگردانی فرانسیس فورد کوپولا با هنرنمایی مارلون براندو، آل پاچینو، جیمز کان، رابرت دووال و دایان کیتن به مدت 175 دقیقه، محصول سال 1972 آمریکا، در فضای باز کافه گالری «آس» روی پرده خواهد رفت.


نمایش «پدرخوانده 2 با بازی «آل پاچینو»،


ساعت 22 چهارشنبه 10 خرداد ماه، فیلم سینمایی «پدرخوانده 2» به کارگردانی فرانسیس فورد کاپولا با بازی آل پاچینو، رابرت دنیرو، رابرت دووال، دایان کیتن، جان کازال، تالیا شایر، لی استراسبرگ، مایکل گازو و جی.دی.اسپرادلین به مدت 200 دقیقه، محصول سال 1974 کشور آمریکا به نمایش درمی‌آید.


اکران فیلم سینمایی «پدرخوانده 3»


همچنین در ساعت 22 پنجشنبه شب 11 خرداد ماه، فیلم سینمایی «پدرخوانده 3» The Godfather به کارگردانی فرانسیس فورد کاپولا، براساس رمانی به همین نام نوشته ماریو پوزو و با بازی آل پاچینو، دایان کیتن، اندی گارسیا، تالیا شایر، سوفیا کوپولا، جو مانتگنا، الی والاش، جرج همیلتون، ریچارد برایت، بریجیت فوندا و جسیکا دی‌چیکو به مدت 170 دقیقه، محصول سال 1990 آمریکا روی پرده خواهد رفت.


انتهای پیام/

برچسب ها: گالری آس
ارسال نظر