چطور یک سفره افطارِ ساده، مفید و خاطرهانگیز داشته باشیم؟
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از خراسان، سفرههای خانه مادریمان، سفرههای خانه مادربزرگ و پدربزرگهایمان. سفرههایی که اگر چه در تعداد و تنوع خوردنیها، رنگارنگ و گرانقیمت به حساب نمیآمدند اما در آشپزی و دستپخت و انتخاب و چینش، هنرمندانه و منحصر به فرد بودند و عطر و طعم و رنگ معنوی و جادوییشان از یادمان نمیرود. مخصوصا که این عطر و طعم، پیوند میخورد به نغمهها و مناجاتهای خاطرهانگیز و تاثیرگذار وقتِ افطار. اگرچه آن روزها و آن سفرهها برایمان خاطره شده، اما خودمان میتوانیم بار دیگر برای بچهها و اطرافیانمان از افطارهای ماه مبارک رمضان، خاطرههای زیبا، خوشمزه و رنگارنگ بسازیم.
انواع آش و سوپ
سر سفرههای افطار نقاط مختلف ایران، میتوان غذاهای متنوعی دید؛ از انواع پلوها، شامیها ، خورشتهای ترش و شیرین تا انواع کوکوها و کتلتها . فارغ از این که چه میخورید و در کجای ایران روزه تان را باز میکنید، شاید بد نباشد سر سفره، یک دسر محلی سالم و مفید بگذارید. بیشتر این دسرها را که معمولا همهشان شیرین و خوشمزه هستند، میتوانید به راحتی و با ساده ترین مواد در منزل تهیه کنید. از جمله رنگینک، که ماده اصلی آن خرماست و معمولا در مناطق جنوبی ایران بر سر سفرههای افطار دیده میشود. شله زرد دوست داشتنی هم که عموم ایرانیها ، هم در ماه رمضان و هم در روزهای ماه محرم آن را میپزند و به همسایهها پیشکش میکنند، معرف حضور هست. فرنی، ماقوت و شیر برنج، حلواهای سنتی و خوراکیها و دسرهایی از این قبیل، طرفداران زیادی دارد. البته این روزها دسرهای متنوع و به روزتری هم پایشان به سفرههای ایرانی باز شده و رنگ و تنوع بیشتری به افطاریها بخشیده. یادتان باشد روزه اولیها عاشق دسرهای سر سفره هستند.
انتهای پیام/