صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۳ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۶
فوق تخصص ارتوپدی اطفال مطرح کرد:

علل ایجاد پای پرانتزی و صافی کف پا در کودکان

یک فوق تخصص ارتوپدی اطفال با اشاره به علل ایجاد پای پرانتزی و صافی کف پا در کودکان، گفت: این مشکلات در سنین پایین اکثر مواقع خود به خود اصلاح می‌شود و در سیر تکامل کودکان به حالت طبیعی باز می‌گردد.
کد خبر : 182286

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی انجمن جراحان ارتوپدی ایران، دکتر حسین اصلانی در کنفرانس ماهانه انجمن جراحان ارتوپدی ایران در ارتباط با بیماری‌های شایع ارتوپدی در اطفال، اظهار کرد: صافی کف پا و پای پرانتزی از شایع‌ترین بیماری‌های ارتوپدی در حوزه اطفال است که یکی از بیشترین نگرانی برای خانواده‌ها به شمار می‌رود.


وی افزود: مشکل پای پرانتزی و صافی کف پا در سنین پایین اکثر مواقع خود به خود اصلاح شده و در سیر تکامل آنها به حالت طبیعی باز می‌گردد.


این فوق تخصص ارتوپدی اطفال در خصوص علت پای پرانتزی ادامه داد: برخی بیماری‌های متابولیسم و کمبود ویتامین D می‌تواند علت این مشکل باشد.


اصلانی با اشاره به اینکه اکثر مواقع علت صافی کف پا سابقه خانوادگی است، اظهار کرد: شل بودن رباط یا لیگمان از دیگر علل این مشکل به شمار می‌رود.


وی با اشاره به اینکه موضوع شکستگی استخوان ران در کنگره جامعه جراحان ایران مطرح خواهد شد، عنوان کرد: زمین خوردن کودکان از ارتفاعات گوناگون همچون زمین خوردن از مبل و صندلی یا سهل الانگاری والدین می تواند از علل این مشکل باشد، همچنین تصادفات رانندگی به ویژه تصادفات با موتورسیکلت شکستگی استخوان ران کودکان را به همراه دارد.


این فوق تخصص ارتوپدی اطفال خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های درمان شکستگی استخوان ران، انجام دوره‌های کششی و گچ گیری است البته این موضوع به محل شکستگی استخوان ران بستگی دارد، چرا که گاهی این روش‌های درمانی کفایت نمی‌کند و لازم بوده از روش های جراحی بهره‌مند شویم.


انتهای پیام/

برچسب ها: ارتوپدی
ارسال نظر