صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۰ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش:

هیچ اجباری در ثبت‌نام دانش‌آموزان در رشته‌ای خاص وجود ندارد

معاون پرورشی و فرهنگی وزیرآموزش و پرورش گفت: روح حاکم بر شیوه نامه جدید هدایت تحصیلی انتخاب آزادانه، آگاهانه و مدیریت شده است.
کد خبر : 180069

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مهدی فیض در گردهمایی کارشناسان مشاوره و نمایندگان مدیران متوسطه دوره اول قطب دو کشور در کرمان اظهارکرد: هدایت تحصیلی دانش آموزان آزادانه است و هیچ اجباری در ثبت نام دانش آموزان در رشته‌ای خاص وجود ندارد.


معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: مشاوران باید اطلاعات لازم را در زمینه رشته‌های خاص تحصیلی به دانش آموزان ارئه دهند تا دانش آموز بداند هر رشته به چه شغلی در آینده ختم می‌شود.


وی با بیان اینکه اکثر دانش آموزان گرایش به رشته علوم تجربی دارند، تصریح کرد: رفتن به رشته تجربی ملاک قبولی دانش آموزان در رشته‌های پزشکی نیست بلکه باید به آنها بگوییم هر 30 نفر ازگروه امتحانی تجربی فقط یک نفر شانس قبولی در رشته‌های پزشکی دانشگاه ملی و آزاد دارد.


معاون فرهنگی و پرورشی وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: هدایت تحصیلی دانش آموزان باید به گونه مدیریت شود که آنها رشته‌های مورد نیاز کشور را در راستای ایجاد توازن در رشته‌های تحصیلی انتخاب کنند.


فیض با بیان اینکه برطرف کردن مشکلات جسمی، روحی و روانی دانش آموزان مهم‌ترین وظیفه مشاوران در مدارس است، گفت: باید ریشه و دلایل مشکلات روحی و روانی دانش آموزان را باکمک دین الهی و استفاده از نظرات و تکنیک‌های دانشمندان پیدا کنیم.


وی خاطرنشان کرد: ریشه بسیاری از مشکلات روحی و روانی به نحوه ارتباط انسان‌ها با خداوند برمی‌گردد و باید یاد خداوند را در دل دانش آموزان نهادینه کنیم تا مایه آرامش قلوب و دل‌های پاک آنها برای همیشه شود.


فیض اظهار کرد: در قرآن مجید شفای همه مشکلات بشر وجود دارد و ما باید شفای مشکلات روحی و روانی را از دل قرآن پیدا کنیم تا بتوانیم در امر مشاوره به دانش آموزان موفق شویم.


معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر اتصال بین انسان و خدا نادیده گرفته شود آنچه باقی می‌ماند انسان نیست، افزود: حیثیت انسان در اتصال به خداست و اگر این اتصال اصلاح شود بسیاری از مشکلات روحی و روانی انسان‌ها مرتفع می‌شود.


فیض خاطرنشان کرد: اگر توحید انسان‌ها درست شود همه چیز انسان درست می‌شود و اگر اتصال دانش آموزان به خدا تضمین شود ابدیت و جاودانگی آنها تضمین می‌شود.


وی خطاب به مشاوران مدارس تاکید کرد: در زندگی تامل کنیم و در حال تعالی و پیشرفت باشیم زیرا کسی که در حال بالا رفتن نباشد، محال است بتواند دیگری را با خود به بالا ببرد.


فیض اظهار کرد: بسیاری از بیماری‌های درونی انسان ریشه در مشکلات جسمی، روحی و روانی و مراتب والای او دارد و اگر مراتب والای انسان‌ها درمان شود ابدیت آنها تضمین می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر