فعالیت360 مدرس با رویکرد روانشناسی جهت پیشگیری از اعتیاد در مدارس
به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، اسفندیار چهاربند رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد را بسیار موثر دانست و گفت: آموزش و پرورش بهعنوان یکی از اعضای شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر است و در محورهای گوناگون در قالبهای طرحهای مشترک با سایر سازمانهای مرتبط در امر پیشگیری از اعتیاد همکاری داریم.
وی با اشاره به اینکه آموزش پیشگیری از اعتیاد دانش آموزان در قالب دو برنامه مهم از چندسال پیش آغاز شده است، افزود: آموزش والدین و کارمندان آموزش و پرورش جهت پیشگیری از اعتیاد و برگزاری جشنواره جوان سالم از جمله برنامههای ارائه شده در این راستا است.
مدیرکل آموزش وپرورش شهر تهران با تاکید بر ضرورت راهکارهای اجتماعی و فرهنگی جهت پیشگیری از اعتیاد بیان کرد: در جلسات آموزش خانواده، هشدارهای لازم را به خانوادهها ارائه می شود تا آنها را نسبت به مواد مخدر به ویژه مخدرهای صنعتی و روانگردانها آگاه سازیم. خانواده بنیان جامعه به شمار می رود و در صورت افرایش اطلاعات مردم جهت پیشگیری از ااعتیاد در خانواده ها و مدارس مس توانیم به نتایج موفقی دست یابیم.
چهاربند ادامه داد: رسانههای جمعی با همکاری سایر نهادها و دستگاهها نقش موثری را در جهت پیشگیری از اعتیاد ایفا می کنند لذا باید فعالیت آنها بیش از گذشته شود و آموزش و پرورش هم سعی در ارتقاء آموزشهای پیشگیرانه دارد.
وی از اختصاص سالانه بودجه یک میلیارد و 200 میلیون تومانی جهت پیشگیری از اعتیاد در مدارس آموزش و پروش شهر تهران خبر داد و گفت: در خواست افزایش بودجه جهت گسترش و ارتقاء آموزشهای پیشگیرانه از اعتیاد در مدارس داشتهایم.
مدیرکل آموزش وپرورش شهر تهران با اشاره به فعالیت 360 مدرس با رویکرد روانشناسی گفت: 1700 مدرسه متوسطه اول و دوم در تهران فعال است که در این میان 380 مدرسه به طور خاص فعالیت های پیشگیرانه از اعتیاد در آنها انجام میشود. این مدارس عمدتا در محلات آسیب پذیر واقع شده و آموزش و پرورش توجه جدی نسبت به این مدارس دارد.
چهاربند ضمن ابراز امیدواری از رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد: این رویکرد در صورت همکاری همه نهادها و سازمانها نتایج موثری را در کاهش گرایش به مواد مخدر خواهد داشت.
انتهای پیام/