مبتلایان به آبله مرغان «آب» و «سبزیجات» به مقدار فراوان مصرف کنند
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن پیشیگیری از چاقی ایران در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره تاثیر تغذیه بر بهبود علائم آبلهمرغان، گفت: آبلهمرغان یک بیماری ویروسی است که موجب بروز دانههای قرمز در قسمتهای مختلف بدن به ویژه صورت میشود. ابتدا این بیماری با علائمی مشابه سرماخوردگی بروز پیدا میکند، اما به مرور زمان 10 تا 12 روز پس از ابتلا دانههای قرمز روی پوست ظاهر میشود که از زمان ابتلا تا بروز این علائم فرد ناقل بیماری محسوب میشود.
وی با بیان اینکه ابتلا به آبلهمرغان در سنین بالا موجب بروز عوارض شدیدتری میشود، گفت: ابتلا در سنین کودکی با عوارض و علائم کمتری همراه است.
این متخصص تغذیه یادآور شد: آبلهمرغان نیاز به درمانهای حمایتی دارد که یکی از این درمانها تغذیه و رعایت رژیم غذایی مناسب است.
وی افزود: در این بیماری فرد دچار آبریزش بینی و ترشح از جوشهای قرمز روی پوست میشود، به همین دلیل میزان مایعات بدن کاهش پیدا میکند که بر این اساس به بیماران توصیه میشود طی دوره بیماری به مقدار فراوان آب و مایعات مصرف کنند.
هاشمی خاطرنشان کرد: همچنین به این دسته از بیماران توصیه میشود پروتئین و سبزیجات فراوان مصرف کنند که بهتر است، سبزیجات به صورت تازه مصرف شود.
به گفته وی، مصرف سوپ نیز میتواند موجب بهبود علائم و تامین مایعات از دست رفته بدن شود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه آبلهمرغان در فصل بهار از شیوع بیشتری برخوردار است، خاطرنشان کرد: بنابراین به افراد توصیه میشود این رژیم غذایی را در طول بهار رعایت کنند.
دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران خاطرنشان کرد: رعایت رژیم غذایی و درمانهای حمایتی موجب بهبود کامل بیمار نمیشود، بلکه علائم ناشی از بیماری تاحدودی بهبود مییابد.
انتهای پیام/