صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۱ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶

سارا کارا: جشنواره جهانی فجر چشم‌انداز متفاوتی دارد

فیلمساز و محقق ایرانی-بریتانیایی اعتقاد دارد فیلم‌های حاضر در جشنواره جهانی فجر، هنری و روایی است و استعدادهای زیادی را می‌توان در این جشنواره دید.
کد خبر : 173865

به گزارش گروه فرهنگی آنا از ستاد خبری سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر، سارا کارا فیلمساز و محقق سینما ۲۵ ساله ایرانی-بریتانیایی است که در لندن متولد شده و در کشورهای مختلف نظیر آمریکا و انگلیس زندگی کرده است. او به تازگی از دانشگاه کینگستن و گرند ولی میشیگان در رشته سینمای تجربی فارغ‌التحصیل شده است. او می‌گوید به ایران آمده است تا در مورد صنعت فیلمسازی در ایران بیشتر بداند.


وی با اشاره به فضای جشنواره امسال گفت: خیلی هیجان‌زده‌ام که اینجا هستم. فضای جشنواره بسیار خوشایند است و فیلمسازان زیادی با ملیت‌های مختلف در اینجا حضور دارند. فضای این جشنواره، بسیار هنری و منحصربه‌فرد است و فیلم‌های بسیار خوبی نمایش داده می‌شوند.


این فیلمساز بریتانیایی با اشاره به شناخت خود از سینمای ایران افزود: من سال ۲۰۱۰ در جشنواره فیلم دوبی شرکت کردم که خوشبختانه مرحوم کیارستمی هم در آنجا بود و با ایشان ملاقات کردم. کیارستمی یکی از قدرتمندترین فیلمسازان عصر حاضر بود و من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. فیلمسازان ایرانی دیگری نظیر مجید برزگر و اصغر فرهادی را به خوبی می‌شناسم و با آثار مطرح و مهم سینمای ایران به خوبی آشنا هستم. خوشحالم که در جشنواره فجر حضور دارم و می‌توانم چیزهای زیادی یاد بگیرم.


سارا کارا با بیان نقاط مثبت برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر خاطر نشان کرد: این فستیوال از نظر عمومی فارغ از اینکه شما فیلمساز باشید یا نباشد، بسیار جذاب و خوشایند است. با فستیوال‌های بزرگی که در دنیا نظیر آمریکا یا بریتانیا برگزار می‌شود کاملاً متفاوت است و چشم‌انداز بسیار متفاوتی نسبت به سینمای جهان دارد. فیلم‌های حاضر در جشنواره جهانی فجر، هنری و روایی است و استعدادهای زیادی را می‌توان در آن دید و این بسیار زیباست.


وی در پایان با بیان اینکه آثار مختلفی را ساخته به پیشینه هنری خود اشاره کرد و گفت: من چند فیلم کوتاه ساخته‌ام که آخرین فیلمم در جشنواره فیلم کوتاه ماهاراشترای هند حاضر بود. پیش از آن فیلم کوتاه تجربی دیگری ساختم که دو سال متوالی در سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ در جشنواره فیلم دوبی نمایش داده شد و آن هم تجربه خوبی بود، اما شخصاً تمایل دارم در صنعت فیلمسازی در ایران مشارکت بیشتری داشته باشم. امیدوارم کارگردان‌های ایرانی بیشتری را در این جشنواره ملاقات کنم و راه خوبی برای همکاری پیدا کنیم.


آدرس سایت رسمی جشنواره جهانی Fajriff.com و پست الکترونیکی جشنواره Film@Fajriff.com است.


سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر، ۸-۱ اردیبهشت ۱۳۹۶(۲۱ تا ۲۸ آوریل ۲۰۱۷) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار می شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر