صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۴ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۶
درخشنده، شعیبی، توده‌روستا، ضابطی‌جهرمی و رضاداد داوران جشنواره فیلم صنعتی

معرفی اعضای هیات داوران چهارمین جشنواره فیلم صنعتی

پوران درخشنده، بهروز شعیبی، امیر توده روستا، احمد ضابطی جهرمی و علیرضا رضاداد فیلم‌های بخش مسابقه چهارمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی را داوری می‌کنند.
کد خبر : 172792

به گزارش گروه فرهنگی آنا از روابط عمومی چهارمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی (فردا)، پوران درخشنده، بهروز شعیبی، امیر توده روستا، دکتر ضابطی جهرمی و علیرضا رضاداد داوران این دوره از جشنواره خواهند بود که از چند روز قبل، کار خود را آغاز کرده‌اند. فیلم‌های بخش مستند، پویانمایی و آیتم‌های تبلیغاتی توسط این داوران ارزیابی می‌شوند.


پوران درخشنده: کارگردان و فیلمنامه نویس فارغ التحصیل سینما با گرایش کارگردانی از مدرسه عالی تلویزیون و سینماست. وی دارای لوح افتخار درجه یک هنری معادل دکتری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران است. درخشنده عضو انجمن‌های فیلمسازان زن آمریکا، انجمن کارگردانان مستقل آمریکا و مرکز بین‌المللی فیلم کودکان و نوجوانان یونسکو است که ساخت فیلم‌هایی مانند پرنده کوچک خوشبختی، شمعی در باد، بچه‌های ابدی، هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند و زیر سقف دودی در کارنامه وی به چشم می‌خورد.


بهروز شعیبی: بازیگر، فیلمنامه‌نویس و کارگردان سینما و تلویزیون است که در دهه اخیر به عنوان کارگردان و بازیگر آثار مطرح سینما و تلویزیون شناخته می‌شود. او سیمرغ بلورین بهترین فیلم در بخش نگاه نو جشنواره فجر را برای «دهلیز» دریافت کرده و داور بخش اقلام تبلیغاتی جشنواره سی و پنجم فجر بوده است. «دهلیز»، «سیانور» و «دارکوب» در حوزه کارگردانی سینما، سریال «پرده‌نشین» در حوزه کارگردانی آثار تلویزیونی و «مهمان داریم» ، «گزارش یک جشن» ، «طلا و مس»، «آژانس شیشه‌ای» و... در حوزه بازیگری سینما از جمله فعالیت‌های وی به شمار می‌رود.


امیر توده‌روستا: کارگردان، عضو هیات مدیره‌ی ایسفا و دانش‌آموخته‌ی ادبیات نمایشی از دانشگاه سوره است. او ساخت چندین فیلم کوتاه را در کارنامه خود دارد که از جمله می‌توان به سلام آقای ایول، دزد شکلاتی، تلألو، شیوا و سیاه سفید که در جشنواره‌های مختلف داخلی و خارجی به نمایش درآمده است، اشاره کرد. پات نیز از فیلم‌های بلند سینمایی توده روستاست که در گروه هنر و تجربه به نمایش در آمده است. توده روستا جوایز داخلی و خارجی زیادی برای فیلم‌هایش دریافت کرده است که تندیس جشنواره فیلم کوتاه تهران، تندیس جشن خانه سینما، پروانه زرین جشنواره کودک، تندیس جشنواره فیلم زنگبار، جایزه ویژه جشنواره فیلم کوتاه زوم لهستان، تندیس جشنواره کپنهاگ و... از جمله آن است.


احمد ضابطی جهرمی: مستندساز، تدوینگر، استاد دانشگاه و مولف دارای دکترای پژوهش هنر است. او عضو هیأت علمی دانشکده صدا و سیماست. تالیف و ترجمه 22 جلد کتاب، 70 مقاله و 20 جلد جزوه آموزشی در زمینه گوناگون بویژه تئوری فیلم، تدوین و فیلم مستند در کارنامه او به چشم می‌خورد. ضابطی جهرمی اولین استاد سینمای ایران است که از سوی فرهنگستان هنر مورد تجلیل قرار گرفته است و آثار وی به عنوان کتاب‌های مرجع در سینمای مستند مورد استفاده قرار می‌گیرد. وی تدوین بیش از 25 فیلم مستند و بلند سینمایی را برعهده داشته است که برای آن‌ها جوایز داخلی و خارجی را دریافت کرده است.


علیرضا رضاداد: مدیر سینمایی، تهیه‌کننده و استاد دانشگاه است. در کارنامه کاری رضاداد، دبیری 6 دوره جشنواره بین‌‌المللی فیلم فجر، دبیری 6 دوره جشنواره بین‌المللی کودک، دبیری سومین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، مشاور ارشد ریاست سازمان سینمایی، تهیه‌کننده اجرایی فیلم سینمایی «محمد رسول‌ا...(ص)»، مدیرکل تولید، طرح و برنامه و قائم مقام شبکه 2 سیما، معاونت تولید مرکز سیما فیلم، مدیر کل تولید سیما، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و... دیده می‌شود. او همچنین در جشنواره‌های متعددی به عنوان عضو هیات داوران فعالیت کرده است. رضاداد اکنون دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم کودک است که تیرماه در اصفهان برگزار می‌شود.


چهارمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی (فردا)، ۹ و ۱۰ اردیبهشت به دبیری مسعود نجفی در عسلویه برگزار می‌شود. این جشنواره توسط جهاد دانشگاهی واحد هنر و با حمایت شرکت ملی پتروشیمی ایران با همکاری شرکت‌های پتروشیمی فعال در عسلویه، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان سینمایی برگزار می‌شود.


برای اولین‌بار است که عسلویه به عنوان یکی از بزرگترین قطب‌های صنعتی و پتروشیمی خاورمیانه، میزبان برپایی یک رویداد سینمایی می‌شود.


جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی (فردا) با هدف معرفی فعالیت‌ها، توانمندی‌ها و دستاوردهای کشور در بخش‌های مختلف علمی، فناوری، نوآوری و صنعتی برگزار می‌شود. چهارمین دوره این رویداد سینمایی با شعار «روایتی از فناوری و کسب و کار ایرانی» برگزار خواهد شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر