آیین نامه تقویت مدارس خصوصی آموزش از راه دور به هیات دولت رفت
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از ایرنا، گودرز شاهمرادی بیان کرد: براساس این قانون، مدارس آموزش از راه دور نیز از امکانات و اختیارات مدارس غیر دولتی برخوردار میشوند.
وی افزود: اکنون عمده مدارس آموزش از راه دور در کشور استیجاری است که در قانون جدید موارد تکلیفی به بانکها برای ارائه تسهیلات احداث این مدارس وجود دارد که از این ظرفیتها استفاده میکنیم.
شاهمرادی اضافه کرد: با تصویب این قانون اجازه بازنگری در ساختار مدارس آموزش از راه دور امکان پذیر میشود که تلاش میکنیم این مدارس به مراکز خلاقیت و نخبه پرور، پویا، فعال و توانمند تبدیل شوند.
وی افزود: اکنون تعداد 1653 مدرسه آموزش از راه دور با پوشش 187 هزار و 177 دانش آموز در داخل کشور و خارج کشور فعال است که از این تعداد چهار مدرسه در خارج از کشور است که مدارس ما در خارج از کشور محدودیتی در پوشش ندارند و ار سراسر جهان میتوانند در این مدارس شرکت کنند.
شاهمرادی با بیان اینکه عمده مدارس آموزش از راه دور ما با 162 هزار و 982 مدرسه در شهرها و 24 هزار و 195 مدرسه در روستاها فعال است، گفت: از این میزان دانش آموز تعداد 108 هزار پسر و بقیه دختر هستند.
او، تعداد مدارس آموزش از راه دور در استان فارس را 123 مدرسه با 13 هزار و 617 دانش آموز عنوان کرد.
این مقام وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: نیازهای روزافزون به گسترده آموزش، وجود انواع محدودیتها و ممنوعیت برای مخاطبان،نارسایی سیستم آموزش سنتی رایج و فراهم بودن امکان فنی گسترش آموزشها از مهمترین دلایل ایجاد مدارس آموزش از راه دور در کشور است که مدارس روستایی و بازماندگان از تحصیل اولویت برتر ما در این مدارس است.
شاهمرادی اظهار کرد: مدارس آموزش از راه دور مانند همه مدارس دیگر در ذیل سیاستهای آموزش و پرورش تلاش میکنند که فرصتهای مناسبی برای ایجاد عدالت آموزشی و خدمات نوین آموزشی در کشور ایجاد کردهاند.
وی عنوان کرد: امروز آموزش از راه دور یک ضرورت اجتناب ناپذیر و فرصت ارزشمند برای آموزش و پرورش برای نسل جدید و آینده است و آموزش و پرورش بدون آموزش از راه دور نمیتواند موفق باشد.
انتهای پیام/