صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۹ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۳
معاون نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آرایشی سازمان غذا و دارو مطرح کرد

تجدیدنظر در واردات فرآورده‌های پر نمک/ کاهش 10 درصدی نمک در تولید محصولات داخلی

معاون اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آرایشی سازمان غذا و دارو، از تجدید نظر در واردات فرآورده‌های پر نمک خبر داد.
کد خبر : 1722

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سهیل اسکندری گفت: برنامه‌های این اداره کل برای مصرف نمک در سبد غذایی مردم دو محور اصلی دارد که شامل ید دار کردن نمک و کاهش مصرف نمک است.


وی با اشاره به همکاری سازمان غذا و دارو و دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، در ابلاغ بخشنامه‌ای به کارخانه‌های تولید مواد غذایی ادامه داد: بر اساس این بخشنامه کارخانه‌ها ملزمند استفاده از نمک در تولید محصولات خود را به میزان 10 درصد کاهش دهند و از ورود فرآورده‌های غذایی پر نمک به کشور جلوگیری شود.


اسکندری ادامه داد: بر اساس دستور سازمان غذا و دارو این کارخانه‌ها باید خلوص نمک مورد استفاده خود را از طریق سیستم مربوطه کنترل کنند.


معاون اداره کل نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی سمنان به عنوان قطب کارگروه نمک انتخاب شده است افزود: طبق بررسی‌هایی که از طریق معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌ها صورت می‌پذیرد تمام اطلاعات گردآوری شده و اگر عدم انطباقی وجود داشته باشد در این کارگروه جمع بندی و تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: نمک
ارسال نظر