صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۱ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۶
در نشست عوامل مطرح شد:

سانسور و کم‌طاقتی مدیران، علت روایت قصه «علی‌البدل»در ناکجاآباد

عصر دوشنبه، 14 فروردین‌ماه نشستی میان بازیگران، برخی از عوامل سریال نوروزی «علی‌البدل» و اصحاب رسانه برگزار شد.
کد خبر : 169109

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا در ابتدای این نشست، سیروس مقدم با اشاره به دغدغه ارتباط مخاطب با این مجموعه گفت: «همیشه از تولیدهای تلویزیون به خاطر شباهت زیاد به یکدیگر انتقاد می‌شد. یکی از دلیل‌های میل ما به این فضا و روایت قصه در ناکجاآباد همین بود. هرچند همیشه اتفاق‌های تازه همراه با وحشت است و معمولا کم‌تر کسی سراغ کار متفاوت می‌رود، اما ما از ابتدا می‌دانستیم که در این مجموعه فضای متفاوتی خلق کرده‌ایم و آگاهانه از پوشش و گویشی استفاده کردیم که اهالی روستا داشتند.»


مقدم دلیل دیگر انتخاب این لوکیشن ناشناخته را کم‌طاقتی مدیران و مسئولان دانست و گفت: «کم‌طاقتی مدیران تلویزیون و دولتمردان باعث ‌شده تا سریال‌هایی چون «شب‌های برره» در مکان‌های ناشناخته ای روایت شوند. سانسور دلیل این تصمیم است.»


همه‌چیز گفته شده، هیچ چیز تازه‌ای وجود ندارد


مهدی فخیم‌زاده، کارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون در ادامه گفت: «دوست داشتم تجربه حضور در چنین کاری را تجربه کنم چرا که برایم تازگی داشت. از طرفی سالهاست با سیروس مقدم دوست هستم و بالاخره باید با او کار می‌کردم و این همکاری در «علی البدل» میسر شد.»


فخیم‌زاده درادامه گفت: « این سریال، داستان دوخطی و ساده‌ای دارد و این نشان از سناریوی خوب آن دارد. درمورد انتقادهایی که به فضای تکراری این کار شده هم باید بگویم که به قول یک فیلسوف: همه‌چیز گفته شده، هیچ‌چیز تازه‌ای وجود ندارد و تنها روایت مهم است.»


طاقت مسئولان برای شنیدن بسیار کم است


محسن تنابنده که در این مجموعه به عنوان سرپرست نویسندگان و بازیگر حضور داشت، در ادامه گفت: «از چند سال قبل قصد ساخت این مجموعه را داشتیم اما موقعیت آن پیش نمی‌آمد و به دلیل گرفتاری‌ها و کارهای مختلف شرایط ساخت «علی البدل» فراهم نمی‌شد تا اینکه بالاخره این کار را انجام دادیم.»


تنابنده درمورد شباهت این مجموعه با کارهایی چون «ایران برگر» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی و کمدی‌های دیگری چون برره که در ناکجا‌ آباد روایت می‌شود، هم گفت: «به هر حال ما ادعای خلق اثر تازه و فضای جدیدی را نداریم.»


تنابنده هم ماننده مقدم به مسئله سانسور و کم‌طاقتی مدیران اشاره کرد و گفت: «مدیران دولتی همه‌چیز را به خود می‌گیرند. باور کنید ما خوب می‌دانیم بنا بر شرایط چه کاری را انجام بدهیم و چطور رفتار کنیم اما طاقت مسئولان برای شنیدن بسیار کم است. حالا باید به این شرایط، مسئله انتخابات را هم اضافه کنید. وقتی کاری رنگ و بوی سیاسی می‌گیرد، با موضع‌گیری کسانی مواجه می‌شود که اصلا طاقت ندارند و این واقعیتی است که باید قبولش کنیم.»


در این نشست، سیروس مقدم، محسن تنابنده، مهدی فخیم‌زاده، هادی کاظمی، هومن حاجی عبداللهی و بهرام افشاری به عنوان عوامل این مجموعه حضور داشتند.





انتهای پیام/

ارسال نظر