صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دهمین جشنواره پویانمایی تهران:

اسامی فیلم‌های «خانه انیمیشن» اعلام شد

اسامی فیلم های بخش «خانه انیمیشن» جشنواره پویانمایی تهران اعلام شد.
کد خبر : 163568

به گزارش گروه فرهنگی آنا، فیلم‌های «دموی کلی»، «صلاح‌الدین»، «بغدادیات»، «پشت صحنه فهرست مقدس» و «معرفی اسکای فریم» از محمد همدانی، «روبان» و «پریان آسمانی» از رسول زرین و هادی طبسی، «تا هواپیماها» از کوروش آریا، «ترن» از جواد مطوری، «دم جنبونک‌ها» از محمد خیراندیش، «بینا و دینا»، «آی کیو»، «مردی که خودش را کشت» و «پرواز تا بی‌نهایت» از هادی محمدیان، «نگهبان فیروزه‌ای» از هادی صراف و محمد پیغمبرزاده، «جنگ جهانی سوم» از عبدالامیر سبیعی، «ماهی‌ها» از ‌مهدی مرتضی‌زاده و «خونی از بهشت» از برادران نجفی در بخش «خانه انیمیشن» به نمایش در می‌آیند.


همچنین فیلم‌های «حسرت»، «کلاغ رو سیاه»، «ازدواج آسمانی»، «طعم صلوات» از حامد حاج‌ملاعلی، «روزی سگی بود» از محمد افشارنژاد، «بابانوئل ۱» و «بابانوئل ۲» از حمید حقانی، «انتقام سلاطین» از حمید کریمیان، «آتو» از حامد عسکری، «عصر روز دهم» و «مرد می‌خواهد» از سعید فرهنگیان، «کلیپ‌های محرم» از حامد صفارزادگان، «همسایه‌ها» از اکرمی، توکلی و ملایمی، «آرزوی پرواز» از مهدی مولف، «به محمد»، «قناری» و «بچرخ تا بچرخیم» از رسول آذرگون، «میرزا بلد» از امیرحسین صالحی، «اتل متل» و «حسنا کوچولو» از حسین صفارزادگان، «تندر (یوز ایرانی)» از محمد خیراندیش و محسن شکرطلب، «اشک‌ها» از مجتبی اوروئی، «لبیک» از کامل حرب، «عروج» از برادران نجفی و «ثنا و ثمین» از علی محبی و سعید تاریوردی از دیگر نمایش‌های این بخش هستند.


خانه انیمیشن از سال 1389 با هدف ارتقای کیفی پویانمایی متعهد کشور تاسیس شد و مجموعه آثار بسیاری نیز با همکاری تعداد زیادی از استودیوهای کشور به تولید رسانده است که به همراه پشت صحنه در این بخش نمایش داده خواهد شد.


«چشم‌انداز صنعت پویانمایی کشور در افق 1404» موضوع یکی از نشست‌های تخصصی است که در حاشیه دهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران برگزار می‌شود.


پنج موضوع برای نشست‌های تخصصی به عنوان یکی از بخش‌های جانبی دهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تعیین شده است.


همچنین «چشم‌انداز صنعت پویانمایی کشور در افق 1404» به عنوان یکی از نشست‌های تخصصی به همت ستاد توسعه فن‌آوری‌های نرم و هویت‌ساز در محور موضوع‌هایی همچون تبیین سند راهبردی توسعه صنعت پویانمایی کشور، معرفی فهرست کالا و خدمات دانش‌بنیان انیمیشن و تبیین شاخص‌های ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، معرفی جایزه فن‌آوری آثار پویانمایی ایرانی و تبیین فرآیند ضمانت‌نامه خرید و فروش آثار و تولیدات پویانمایی ایرانی برگزار می‌شود.


سید محمدحسین سجادی نیری، دبیر ستاد توسعه فن‌آوری‌های نرم و هویت‌ساز، محمدمهدی فریدوند، مدیرعامل صندوق پژوهش و فن‌آوری غیردولتی دانشگاه تهران، حمیدرضا زادمهر، دبیر کارگروه دانش‌بنیان ستاد توسعه فن‌آوری‌های نرم و هویت‌ساز، سیدامیر آقایی، دبیر کارگروه رسانه و محتوای دیجیتال ستاد توسعه فن‌آوری‌های نرم و هویت‌ساز و پیام آزادی کارشناس مسئول ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت کفا کارگزار رسمی ستاد فن‌آوری‌های نرم در ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان بازی‌های ویدیویی سخنرانان این پنل تخصصی خواهند بود.


این نشست ساعت 17 روز یکشنبه 15 اسفند در سالن کنفرانس مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود.


دهمین جشنواره دو سالانه بین‌المللی پویانمایی تهران از 15 تا 19 اسفند در تهران و 32 سالن کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سراسر کشور برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر