صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۰ - ۱۸ دی ۱۳۹۵
رئیس مرکز رشد واحد مبارکه:

تفاوت بزرگ بین صنایع کوچک و متوسط، خلأ فناوری است

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه اظهار کرد: تفاوت بزرگی که بین صنایع کوچک و متوسط (SME) که ۸۰ تا ۹۰ درصد از صنایع کشور با صنایع بزرگ و صنایع دانش بنیان وجود دارد، خلاء فناوری است.
کد خبر : 148967

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا، دکتر حمیدرضا روناسی در کارگاه آموزشی آشنایی با جایگاه شرکت‌های زایشی دانشگاهی در توسعه کارآفرینی در دانشگاه‌ها (اسپین‌آف) که در سالن جلسات شهید مطهری واحد مبارکه برگزار شد، بیان کرد: « «دانشگاه دیگر تنها مکانی برای یادگیری دانش نیست، بلکه فارغ التحصیلانی ایجاد می‌کند که با دانش، پژوهش‌های کاربردی و با نوآوری، کارآفرینی می‌کنند.»اسپین‌آف وقتی اتفاق می‌افتد که یک شرکت بخشی از کسب و کار خود را واگذار و یک نهاد کاملا مجزا ایجاد می‌کند.»


عضو هیات علمی دانشگاه افزود: «در دنیای امروز با اقتصاد پویا توجه مداوم به کارآفرینی و انتقال فناوری یک اصل مهم است. افزایش تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی و توجه روزافزون به کارآفرینی دانشگاهی یک عامل مهم برای توجه هر چه بیشتر به شرکت‌های زایشی است. در ایران این شرکت‌ها کمرنگ دیده می‌شود در صورتی که توسعه پایدار، عامل پیشرفت فناوری از طریق انتقال فناوری از دانشگاه به صنعت یک اصل مهم است.»


روناسی گفت: «تفاوت بزرگی که بین صنایع کوچک و متوسط (SME) که ۸۰ تا ۹۰ درصد از صنایع کشور با صنایع بزرگ و صنایع دانش بنیان وجود دارد، خلاء فناوری است. اکثر این صنایع تمکن مالی چندانی ندارند، یا دانش کافی ندارند پس اکثرا خلاء فن‌آوری و تکنولوژیک دارند «اسپین آف» یا شرکت‌ها زایشی چون با محوریت دانشگاه‌ها و درون دانشگاه‌ها ایجاد می‌شوند. با بهره گیری از دانش روز و حوزه‌های تحقیقات کاربردی، مشکلات صنعت را حل می‌کنند و خلاء ارتباط بین صنعت و دانشگاه‌ها از این طریق حل می‌شود. »


حبیب الله شفیع‌زاده کارآفرین نمونه شهرستان مبارکه نیز مطالبی را درباره حل مشکل زرد شدن ورق‌های فایبر گلاس در صنعت برای دانشجویان بیان و از آنان دعوت به همکاری کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر