صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۵ - ۱۳ دی ۱۳۹۵
دو خبر؛

برگزاری دومین دوره مسابقه استانی مونتاژ و لحیم‌کاری در آموزشکده سما اسلامشهر

آموزشکده سما واحد اسلامشهر به‌منظور افزایش آگاهی و مهارت دانشجویان پس از برگزاری موفق نخستین دوره این مسابقات در سال ۹۴، اقدام به برگزاری دومین دوره مسابقات استانی مونتاژ و لحیم‌کاری کرد.
کد خبر : 147882

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در مسابقات استانی لحیم‌کاری و مونتاژ، آموزشکده‌های سما واحد تهران، کرج، اندیشه و اسلامشهر در دو مرحله با یکدیگر به رقابت پرداختند.


مسئولان برگزار کننده، اهداف این مسابقات را ایجاد رقابت علمی و عملی سالم، آشنایی دانشجویان با مهارت مونتاژ و لحیم‌کاری، ‌افزایش مهارت‌های کارگاهی برای انطباق با محیط‌های صنعتی و‌ همسوسازی دانش عملی و تئوری اعلام کردند.


در پایان مسابقه بردهای مونتاژ و دمونتاژ شده از سوی داوران مسابقه مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت و نمره مورد نظر دانشجویان لحاظ شد. به این ترتیب روح‌الله مرتضوی از آموزشکده سما کرج، رضا پورحضرت و محمد ملازاده از آموزشکده سما اسلامشهر بعنوان نفرات بر‌تر مسابقه معرفی شدند.


برگزاری مسابقه و کارگاه رشته معماری در آموزشکده سما اسلامشهر


نخستین مسابقه و دوره کارگاه معماری در دو گرایش معماری حسی و زیور آلات با هدف آشنایی دانشجو با دامنه فعالیت یک معمار در طراحی فضاهای شهری و زیور آلات و انتخاب یک ایده برای خلق اثرمعماری در محل آموزشکده سما واحد اسلامشهر برگزار شد.


انتخاب یک حجم معکب مستطیل ایستاده به ابعاد ۴*۸*۲۰ سانتی‌متر روی یک بیس A۳ با جانمایی دلخواه به عنوان یک نظریه یا ایده موفق (مثبت یا منفی)، فضاسازی با موسیقی در موقعیت‌های متفاوت حماسی، تراژدی، احساسی، هیجانی و استفاده دانشجو از اشکال به صورت سطح با فرم‌های آزاد شکسته منحنی و تلفیق با حجم اصلی و نمایش دادن اثرات این دو روی هم با توجه به انتخاب سناریو اولیه از قوانین طراحی مسابقه رشته معماری بود.


۵۵ نفر از دانشجویان خواهر رشته معماری در اولین دوره کارگاه معماری حضور داشته‌اند.


در این مسابقه سپیده احمدی، مونا محسنی و سمیه خدایی نفرات اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.


انتهای پیام/

ارسال نظر