صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نشست شورای ناظر بر نشریات واحد علوم دارویی انجام شد

رونمایی نخستین نشریه مجازی واحد علوم دارویی/ نشریات مجازی؛ فصل جدیدی از جریان‌سازی رسانه‌های دانشجویی

نماینده مدیران مسئول و عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی از رونمایی اولین نشریه مجازی واحد علوم دارویی همزمان با تدوین شیوه نامه انتشار نشریات مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
کد خبر : 145175

به گزارش خبرنگار آنا، محمدامین کاشانی در نشست شورای ناظر بر نشریات واحد علوم دارویی، هدایت جنبش دانشجویی به سمت نشریات مجازی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود در این عرصه را عنصر کلیدی در راستای ایفای نقش جریان سازی جنبش‌های دانشجویی دانست.


کاشانی صاحب امتیاز نشریه «ترنج» بیان کرد که با روی کار آمدن دکتر سیدطه هاشمی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و برگزاری اولین دوره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شاهد رشد بی‌سابقه نشریات دانشجویی بودیم، که لازم است از زحمات و حمایت‌های وی و دکتر حبیب الله اسماعیلی مدیر کل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تشکر کنیم.


کاشانی افزود: در جشنواره اول، نبود ساز و کاری مشخص برای هدایت و نظارت بر نشریات مجازی دغدغه این مساله را ایجاد کرد که شیوه نامه‌ای برای شفاف سازی فعالیت‌های نشریات مجازی تدوین شود که الحمدلله این امر محقق شده و بزودی شیوه نامه نظارت بر نشریات مجازی دانشگاه آزاد تدوین و ابلاغ خواهد شد.


وی افزود: باید نگاه جدیدی به نشریات دانشجویی داشته باشیم و از تمام ظرفیت‌های موجود آن برای جریان سازی و تحقق جنبش دانشجویی استفاده کنیم، نشریات دانشجویی باید بتوانند بصیرت مخاطبان خود را افزایش داده و ظرفیت نخبگان دانشگاه را فعال کنند.


کاشانی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که نشریاتی مطلوب و مفید خواهند بود که توجه آن‌ها معطوف مسائل دانشگاهی و بومی خود بوده و درگیر شدن در جریان‌های سیاسی نشریات کشوری از آفات نشریات دانشجویی است که صحابه قلم در دانشگاه باید از آن دوری کنند.


این مسئول گفت: در راستای تعامل بیشتر اصحاب قلم دانشگاه و دانشجویان، حرکت به سمت نشریاتی که در حجم کمتر و بازه انتشار کوتاه‌تر -مانند ماه نامه و دوهفته نامه- بسیار پسندیده خواهد بود که البته با فعال سازی و هدایت نشریات مجازی، «تعامل مستمر» که رمز موفقیت نشریات خواهد بود به خوبی شکل خواهد گرفت و می‌توان فصل جدیدی از جریان سازی نشریات دانشجویی را رقم زد.


انتهای پیام/

ارسال نظر