صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۷ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۴

آمادگی دانشگاه آزاد واحد مبارکه برای تعامل بیشتر با آموزش و پرورش

رئیس واحد مبارکه گفت: استفاده از نظرات علمی دانشگاهیان راهگشای بسیاری از مشکلات تعلیم و تربیت در شهرستان مبارکه است.
کد خبر : 13729

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر عبداله هادی در نشست رئیس و مسئولان آموزش و پرورش مبارکه که در دفتر ریاست اداره آموزش و پرورش این شهرستان تشکیل شد، گفت: این واحد دانشگاهی با همه ظرفیت‌ها، توان و امکانات خویش در خدمت دانشجویان و پرورش نیروی انسانی مورد نیاز جامعه و شهرستان است.


رئیس واحد مبارکه با بیان این موضوع که فقط به صورت عملی و نه تئوری می‌توان مشکلات را به حداقل رساند، تصریح کرد: تعامل میان آموزش و پرورش با دانشگاه‌ در این شهرستان تنها با تشکیل کارگروهی برای رفع نیازهای این مجموعه به دور از سیستم اداری میسر خواهد شد.


وی از تعامل بیشتر آموزش و پرورش با دانشگاه خبر داد و گفت: استفاده از نظرات علمی دانشگاهیان راهگشای بسیاری از مشکلات تعلیم و تربیت در شهرستان است. رسالت آموزش و پرورش و دانشگاه با یکدیگر هم پوشانی دارد و در واقع دانشگاه ادامه دهنده مسیری است که آموزش و پرورش از ابتدا آغاز کرده است.


هادی بر ضرورت همکاری و تعامل آموزش و پرورش و دانشگاه تأکید و اضافه کرد: با توجه به وجود پتانسیل‌های بسیار خوب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه آمادگی ورود در حوزه‌های مورد تعامل را دارد.


رئیس آموزش و پرورش نیز از تلاش‌ها و زحمات ریاست و مسئولان دانشگاه مبارکه قدردانی کرد و با توجه به نقش و جایگاه آموزش و پرورش و دانشگاه در پرورش نیروهای فرهنگی و علمی شهرستان بر ضرورت ارتباط و تعامل بین این دو دستگاه تأکید کرد.


احمد مالکی افزود: نهادینه کردن فرهنگ تعلیم و تربیت یک امر فردی نیست و نیازمند همکاری تمامی نهادهای آموزشی است، آموزش و پرورش و دانشگاه مکمل یکدیگر هستند و می‌توان از این ظرفیت‌ها در راستای رشد و ارتقای سطح علمی و فرهنگی جامعه استفاده کنند.


وی خاطرنشان کرد: چنانچه آموزش و پرورش و دانشگاه از حوزه‌های فعالیتی، امکانات و توانمندی‌های یکدیگر آگاه باشند، می‌توانند به عنوان دو قطب همسو همدیگر را در دست یافتن به اهدافشان یاری کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر