صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۳ - ۰۳ آذر ۱۳۹۵

گوشت مرغ بخورید تا آلزایمر نگیرید

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد: دریافت منظم غذاهای غنی از ویتامین B3 (نیاسین)مانند گوشت مرغ از بروز بیماری آلزایمر و دیگر بیماری‏‌های شناختی مرتبط با افزایش سن جلوگیری می‌کند.
کد خبر : 136869

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر محمد کاظم‌زاده با اشاره به آغاز طرح ملی ارائه مرغ متناسب با استاندارد (800تا1200گرم) در کشور توسط وزارت جهاد کشاورزی، گفت: در این طرح تولید کنندگان گوشت مرغ ملزم به رعایت اندازه زیر 1800 گرم هستند که در صورت تحقق این امر به علت تجمع چربی کمتر در مرغ‌ها به طور قطع در سلامتی مردم تاثیر گذار خواهد بود.


وی در ادامه به فواید گوشت مرغ اشاره کرد و افزود: مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می‌سازد، همچنین یک منبع خوب سلنیوم و برای سلامتی انسان دارای اهمیت ویژه و اساسی است. سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنش‏‌های متابولیکی در بدن و شامل متابولیسم هورمون‌های تیروئیدی، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی است. مطالعات گوناگون نشان داده که بین بروز سرطان‌ها و دریافت سلنیوم یک ارتباط مهم وجود دارد. سلنیوم مانع سرطان می‌شود.


ج کاظم‌زاده اظهار کرد: افرادی که می‌خواهند مقدار چربی غذای‌شان را کم کنند، می‌توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم‌ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‏ است که در مقایسه با ران، چربی‌اش نصف است.گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. ولی پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.


وی با بیان اینکه مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B3 (ویتامین ضد سرطان) است، گفت: دریافت منظم غذاهای غنی از ویتامین B3 نیاسین مانند گوشت مرغ، از بروز بیماری آلزایمر و دیگر بیماری‏‌های شناختی مرتبط با افزایش سن جلوگیری می‌کند، افرادی که نیاسین بیشتری از غذای ‏شان دریافت می‌کردند (22 میلی گرم در روز) در مقایسه با افرادی که نیاسین کمتری (13 میلی در روز) دریافت می‌کردند حدود 70 درصد احتمال ابتلا و یا پیشرفت بیماری آلزایمر در آنان کمتر بود.


مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان تصریح کرد: به علت وجود ویتامین B3و B6 در مرغ، این گوشت به عنوان یک غذای مفید برای تامین انرژی سوخت و ساز (متابولیسم) بدن معرفی شده است، زیرا این ویتامین‌ها ‏در واکنش های سوخت و ساز بدن نقش دارند. نیاسین به کنترل قند خون کمک و فعالیت هورمون انسولین را تنظیم می‌کند و ویتامین B6 برای تجزیه و ترکیب کربوهیدرات‏های بدن (قند و نشاسته) ضروری است.


انتهای پیام/

ارسال نظر