محصولات غذایی بارکد میخورند/ مساله بهداشت به صورت ویژه رصد شود
به گزارش گروه اجتماعی آنا، رحمتاله حافظی در جلسه غیر علنی امروز شورای شهر تهران، گفت: هفته سلامت از یکم و هفتم اردیبهشت با عنوان «دولت و ملت، همدلی و همزمانی برای ارتقای عادلانه سلامت» با شعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه عنوان یکی از این روزها «سلامت و ارتقای ایمنی غذا» نامگذاری شده و قابل تقدیر است، افزود: کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در سال گذشته با هدف ارتقای ایمنی غذا اقداماتی را در دستور کار خود قرار داد. گزارشهای متعددی از آلودگی مواد غذایی داشتیم اما اقدامات مداخله گرایانهای برای رفع این آلودگیها از سوی دستگاههای اجرایی وجود نداشته است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران همچنین تصریح کرد: به همین منظور جلساتی با وزارت بهداشت و درمان و جهاد کشاورزی، سازمان محیط زیست، سازمان استاندارد و سایر سازمانها و حوزههای مرتبط برگزار و در نهایت بعد از برگزاری این جلسات متعدد بارکدگذاری محصولات غذایی توسط وزارت جهاد کشاوزی پذیرفته شد.
وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی قول داده است در سال جاری ۳۰ درصد از محصولات تولید شده سراسر کشور را بارکدگذاری کنند. این اقدام در سال ۹۵ به ۷۰ درصد خواهد رسید و تا پایان سال ۹۶، ۱۰۰ درصد محصولات بارکدگذاری میشود. با این اقدام محصولات غذایی رصد دایمی میشود و مداخله لازم برای رفع آلودگی انجام خواهد شد.
حافظی با بیان اینکه در این هفته روزی به نام «عدالت در سلامت و ارتقای خدمات بهداشتی» نامگذاری شده است، گفت: در شهر تهران سه دانشگاه علوم پرشکی شهید بهشتی، ایران و تهران مستقر هستند که بر این اساس شهر تهران به سه منطقه تقسیم شده است و مسایل آموزشی،پژوهشی، بهداشتی و درمانی توسط این دانشگاهها رصد میشود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به اهمیت مسایل بهداشتی، تاکید کرد: به وزیر بهداشت پیشنهاد میشود در موضوع بهداشت مدیریت و ساختار یکپارچهای را ایجاد کنند. این اقدام مورد درخواست و حمایت کمیسیون سلامت شوراست تا مساله بهداشت به صورت ویژه رصد و از دانشگاههای علوم پزشکی منفک شود. چراکه دانشگاههای علوم پزشکی باید به مسایل آموزشی، پژوهشی و درمانی خود بپردازند تا گام موثری در ارتقای سلامت شهروندان برداشته شود.
انتهای پیام/