نخستین نشان کیارستمی به اصغر فرهادی اهدا شد/ جایزه 6 هزار یورویی به آرین وزیردفتری رسید
به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا سیوسومین جشنواره فیلم کوتاه تهران که از هفته گذشته در پردیس چارسو کار خود را با نمایش تکههایی از پشتصحنه یکی از فیلمهای عباس کیارستمی آغاز کرده بود، روز دوشنبه، بیستوچهارم آبانماه در تالار اندیشه حوزه هنری خود را پایان داد و برگزیدگان بخشهای مختلف معرفی شدند.
مراسمی که با نمایش ویدیویی از عباس کیارستمی، در حالی که سعی میکرد از سگی زیر بارش برف عکس بگیرد، رسما آغاز و با نمایش تصاویری از فیلمسازهای جوانی که با عنوان «چهل شاهد» جنگ هشتساله را ثبت کردند، از سر گرفته شد.
در ادامه محمد سلوکی، مجری آیین اختتامیه قبل از فراخواندن فرید فرخندهکیش، دبیر سیوسومین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران روی سن درمورد فیلمسازهای جوان گفت: «جوانهایی که فیلم کوتاه میسازند، لبریز از انگیزههای بزرگ برای کارهای بزرگ هستند. همچنین امیدوارم مهمانان خارجی تجربه خوبی بین فیلمسازان سرزمین ما داشته باشند و پیام صلح و دوستی ایران برای آنها دلچسب باشد. سعادت بزرگی است که در خدمت اساتیدی هستیم که با نگاه و کارهایشان عاشق سینما شدیم. فکر و سینمای سرزمین ما مدیون این هنرمندان است.»
با نمایش ویدیویی از عوامل این جشنوراه و لحظاتی چون داوری آثار و گفتوگوهای داوران، فرخندهکیش در سخنرانی کوتاه خود درباره جشنواره گفت: «سیوسومین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران با گستردگی و تنوع شگفتآوری کار خود را آغاز کرد و از اولین روزهای افتتاح مورد استقبال علاقهمندان قرار گرفت. این جشنواره میزبان آثار ۱۱۷ کشور جهان در قالبهای داستانی، مستند، انیمیشن، و ویدیوآرت بود. همچنین ۲۴ فیلم مستند از ۴۲۸ فیلم ارسالی، ۶۵ فیلم داستانی از ۱۰۵۰ فیلم، ۲۱ فیلم تجربی از ۲۷۸ فیلم و ۲۸ اثر انیمیشن از ۱۳۸ اثر دریافت شده در جشنواره نمایش داده شد.»
وی با بیان اینکه سیوسومین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران با محوریت قرار دادن شهدای جنگ تحمیلی و مدافعان حرم، محیط زیست و توسعه پایدار، پیوند میان دانشجویان و سینما، توجه به ادبیات در نگارش فیلمنامه، رویکرد عمیق و معناگرا به اصول راستین اسلام، عدالت و شجاعت در پرداخت بدیع و هنرمندانه کار خود را آغاز کرد، افزود: «شبهای موضوعی از نکتههای برجسته این دوره بود؛ محیط زیست، کتاب و کتابخوانی، اسلام و صلح جهانی، بزرگداشت عباس کیارستمی، دانشجویان سینما و شاهدان سینمااز عناوین برجسته این شبها بودند. همچنین جلسات بررسی آثار بخشهای مختلف از جمله مستند، داستانی، انیمیشن و تجربی به تفکیک، همراه مرور آثار استاد خسرو سینایی، بزرگداشت مریم بوبانی، مجید برزگر، مصطفی آل احمد و هوشنگ میرزایی از جمله دیگر برنامه ها بود.«
فرخندهکیش تصریح کرد: «جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، مفتخر است که موفق شد برای اولینبار در بخش جنبی، برگزارکننده همایش بینالمللی مطالعات فیلم کوتاه تهران باشد و در این بخش ۳۱ مقاله از میان مقالات ثبت شده از کشورهای مختلف جهان را انتخاب و ارائه کنند. احمد ضابطی جهرمی، علیرضا قاسم خان، روح الله حسینی و شهاب اسفندیاری این مقالات را داوری کردند.»
وی افزود: «نشستهای تخصصی با موضوعات زیبایی شناسی صدا، ساختار فیلم کوتاه، موسیقی فیلم، تیتراژ در فیلم کوتاه، جشنواره هیروشیما، جشنواره تامپره فنلاند، نشست فیلم کوتاه آلمان، کارگاه فیلمنامهنویسی فرهاد توحیدی و نشست سینما و یک دیدگاه با موضوعات سینمای ابراهیم حاتمیکیا، فیلم کوتاه بعد از ساخت توسط دکتر محمدعلی حسیننژاد، نگاه کردن با دوربین توسط مهدیکرم پور، جایگاه تدوین در سینمای حرفهای توسط نازنین مفخم و سینمای احمدرضا درویش از ابتدا تا رستاخیز از دیگر فعالیتهای موفق جشنواره بود.»
او با اشاره به اینکه شب بزرگداشت عباس کیارستمی از دیگر برنامههای این جشنواره بود که با استقبال کمنظیر مخاطبان روبهرو شد، گفت: « ۱۷ فیلم یک دقیقه ای از شاگردان کیارستمی با محوریت این کارگردان فقید و فیلم « دقیقه ۷۶ و ۱۵ ثانیه با عباس کیارستمی» ساخته سیف الله صمدیان در این شب به نمایش درآمد و همچنین کتاب اشعار مرحوم کیارستمی برای یادداشت و امضا در اختیار حضار قرار گرفت.»
فرخنده کیش در پایان از همه همکارانی که یک سال برای برگزاری جشنواره تلاش کردند, تشکر و برای دوره بعد جشنواره آرزوی موفقیت کرد.
بزرگداشت های جشنواره سی وسوم
یکی از اتفاقهای آیین اختتامیه بخش بزرگداشت برای چند چهره سینمایی بود:
هوشنگ میرزایی که نخستین تقدیر شده این بخش بود، سخنانش را با یادی از زندهیاد عباس کیارستمی آغاز کرد و گفت: «همه ما مدیون تجربه های او هستیم. یاد او باعث شد که نه صدا بلکه تمام تنم بلرزد. از سال ۶۸ عضو انجمن سینمای جوانان ایران بودم و در آبادان و خرمشهر ۲۰ فیلم ۸ میلیمتری ساختم. فیلمهای من در جشنواره های درجه یک دنیا بوده اند، اما حقیقت این است که از سال ۶۸ تا امشب دیده نشده ام. همیشه تعجب می کردم چرا صدایی نیست که من را بشنود. حالا دیده شدم، از حمایت فرید فرخنده کیش تشکر میکنم که من را دید. از همسر و فرزندم تشکر می کنم که سختی ها را تحمل کردند. فیلمهای من تا به حال جریانساز بوده است. آنجلو پولوس یکی از فیلمهای من را تحسین کرد و به آن جایزه داد. او در پایان با تشکر از احمد ضابطی جهرمی، گفت: ادعایی ندارم و خاک پای همه فیلمسازان کوتاه هستم.»
مجید برزگر نفر بعدیای بود که برای تقدیر در بخش بزرگداشت روی صحنه آمد. او در سخنان کوتاهی گفت: «حتما امشب شب خوبی برای من است. امسال دو فیلم «وال ها» و «هنوز نه» با تهیه کنندگی من در اختتامیه درخشید و از آن خوشحالم. از هنر دوستانم در انجمن و به طور ویژه از همسرم تشکر می کنم. اما نکته ناراحتکنندهای هم هست. دو روز پیش زمزمههایی از رفتن آرش رصافی از انجمن شنیدم. آقای ایوبی و فرخنده کیش خواهش می کنم نگذارید این اتفاق بیفتد. جلو آن را بگیرید و نگذارید او از انجمن برود.»
مصطفی آلاحمد سومین تقدیری بخش بزرگداشتها با بیا اینکه از حضور در جمع شما خوشحالم، افزود: «چند هفته پیش درباره محمد آفریده صحبت می کردیم، بسیاری متعجباند که این مرد چطور این همه تحمل عقیده مخالف خودش را دارد. ناصر تقوایی، کیانوش عیاری و… به نیکی از محمد آفریده یاد کردند. به همین دلیل از او خواهش میکنم در این عرصه بماند. عرصه فیلم کوتاه، عرصه همدلی و زیبایی ها است. امیدوارم با صرافت همه به جریان فیلم کوتاه کمک کنند.»
مریم بوبانی، بازیگری که در بسیاری از فیلمهای کوتاه همراه جوانان فیلمساز بوده است، آخرین نفری بود که در بخش بزرگداشتها مورد تقدیر قرار گرفت. او در چند جمله ضمن ابراز خوشحالی از اینکه انجمن سینمای جوانان ایران از یک آدم سالخورده قدردانی کرده است، افزود: «من بدون هیچ چشمداشتی کار کوتاه را دنبال می کنم چون خلاقیت و جسارت بیشتری در این عرصه وجود دارد. من عاشق این ها و کمک به جوانان هستم.»
سپس نوبت به حجتالله ایوبی، رییس سازمان سینمایی رسید تا از فیلمسازهای جوان قدردانی کند: «روزی که در کاخ جشنواره حضور داشتم، شور و اشتیاق شما فیلمسازان و علاقهمندان دلگرم کننده بود. فیلم های خوبی در جشنواره حضور داشتند و برای داوران شگفتانگیز بود. انجمن سینمای جوانان ایران با انرژی کار و خدمت ارائه میدهد. از چهره های شاخص و دیدنی و شنیدنی قدردانی شد، از دست اندرکاران انجمن و برگزارکنندگان این انجمن تشکر می کنم. امیدوارم اقامت داوران خارجی در ایران آرام و خوب بوده باشد. از دو نماینده مجلس، پژمان فر و جعفرزاده که با گرفتاریها خود به اینجا آمدند تشکر کنم.»
سپس نوبت به اهدای جوایز در بحشهای مختلف رسید.
برگزیدگان بخش ملی
در ادامه مراسم با پخش ویدیوئی اعضای هیأت داوران بخش ملی به زبان خودشان معرفی شدند و اکبر عالمی، محمدرضا هنرمند، رضا میرکریمی، محسن امیر یوسفی و داود خیام با حضور روی صحنه جوایز بخشهای مختلف را اهدا کردند.
مستندسازان دیوانهاند
علیرضا دهقان، برنده جایزه بهترین فیلم با موضوع محیط زیست پشت تریبون قرار گرفت و گفت: «آلن رزتال میگوید: هیچ مستندی در یک شب ساخته نمیشود. مستندی تولید نمیشود مگر با حماقت، رویا و… مستندساز، مستندسازان دیوانهاند و هنر تمام چیزها میجنگند و با تمام تلاشی که میکنند جیبشان خالی است.»
جای خالی زنان
پریان شعلهور که بهترین جایزه تدوین در بخش ملی را دریافت کرد، در اعتراض به غیبت زنان در ترکیب هیات داوری، گفت: «نمیدانم چرا فیلمسازان خوب زن در هیات داوران نادیده گرفته می شوند. او در ادامه جایزه خود را به کاوه مظاهری کارگردان فیلم «روتوش» تقدیم کرد.»
بالاخره بازیگران فیلم کوتاه دیده شدند
سونیا سنجری، بهترین بازیگر زن سی و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران از حضور این جایزه در جشنواره ابراز خوشحالی کرد و گفت: «بالاخره بعد از سی و سه دوره جایزه بازیگر زن به جشنواره اضافه شد. امیدوارم این اتفاق ادامه پیدا کند و سال بعد با جای خالیاش مواجه نشویم. من این جایزه را به کریم لک زاده و فیلم «دختری در میان اتاق» تقدیم کنم.»
فرید سجادیحسینی جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره، از انجمن سینمای جوانان ایران و فرید فرخنده کیش بابت حمایت از جوانان تشکر کرد.
فرنوش عابدی، که جایزه بهترین متحرکسازی در آثار پویانمایی را دریافت کرده بود، عنوان کرد: «ارزش این جایزه بیشتر به کسانی است که آن را به من اهدا کردند.»
حامد نجابت، برنده جایزه بهترین کارگردانی فیلم داستانی بعد از دریافت جایزهاش گفت: «پارسال فیلم «مقنعه» را داشتم که در جشنواره فیلم کوتاه تهران نبود. آرش رصافی به من زنگ زد و گفت: فیلم بساز و من ساختم. حالا این جایزه ای که برای فیلم «اشیاء گمشده» دریافت کردم را به کاوه مظاهری تقدیم می کنم.»
کریم لک زاده، برنده بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در سخنانش پس از دریافت جایزه گفت: «واقعا چه چیزی ارزشمندتر از برگزیده شدن با نگاه تماشاگران است. بین نگاه مخاطبان و داوران تفاوت نگاه وجود دارد. مخاطب جشنواره فیلم کوتاه تهران عوام الناس نیستند و ارتباطی با فیلم کوتاه دارند. این فیلم تولید انجمن است. آرش رصافی به من گفت: ما یک مرکز دولتی هستیم، از تو حمایت می کنیم اما تو فیلم خودت را بساز. آرش رصافی پیوند بین سینما و دولت و مخاطب است. برای رصافی سینما از میز مدیریت مهمتر است.»
علی خوشدونی فراهانی برنده جایزه بهترین فیلم در بخش سینمای ایران با ابراز خوشحالی از دریافت جایزه برای نخستین فیلمش، گفت: «خوشحالم که از جشنواره ای که با نام کیارستمی مزین شده است جایزه می گیرم.»
اسما ابراهیمزادگان دیگر برگزیده این بخش از نویسنده حفره مشترک تشکر می کنم که باعث شد جایزه های زیادی بگیرم.
نشان عباس کیارستمی برای اصغر فرهادی
پایان بخش مراسم اختتامیه جشنواره سی و سوم، اهدای نشان عباس کیارستمی بود. نخستین نشان عباس کیارستمی در جشنواره فیلم کوتاه به اصغر فرهادی اهدا شد. اصغر فرهادی که در حال حاضر در ایران حضور ندارد پیام صوتی خود را برای تشکر از این اعطای نشان برای جشنواره ارسال کرده بود. اصغر فرهادی در این پیام که برای حاضران در سالن پخش شد، گفت: «تشکر می کنم از شما به خاطر اهدای این نشان، مخصوصا که نام کیارستمی نازنین را دارد. از طرفی هم یادآور این است که با امکانات محدود در نوجوانی فیلم کوتاه کار می کردم. امیدوارم علاقهمندان و فیلمسازان ما در عرصه فیلم کوتاه قدر این دوران پر از شور و هیجان و اشتیاق را بدانند و موفق باشند.»
بابک کریمی که به نمایندگی از اصغر فرهادی برای دریافت این نشان در سالن حاضر شده بود پس از دریافت نشان، گفت: «آقای فرهادی خودشان خوب تشکر کردند. وقتی قرار شد من به جای ایشان جایزه بگیرم به سرعت پذیرفتم. من به این دو بزرگمرد مدیون هستم. باور نمی کنم که کیارستمی در بین ما نیست. فکر می کنم او در سفرهای جدید و جستجوهای تازه است.»
لیست کامل برگزیدگان سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران
بخش مسابقه بین الملل
بر اساس رای هیات داوران بخش مسابقه بین الملل متشکل از خسرو سینایی از ایران، ژولیت دورت از بلژیک، یوکاپکا لاکسو از فنلاند، شوبرا گوپتا از هندوستان و آنا هنکلدونرسمارک از آلمان، برگزیدگان به این شرح معرفی شدند:
جایزه ویژه هیأت داوران بخش بینالملل
جایزه ویژه هیأت داوران بین الملل در بخش آسیا اهدا میشود به خین وارسو (Khin Warso) برای فیلم «لوح سنگی» (Slate) از کشور میانمار
جایزه ویژه هیأت داوران بینالملل اهدا میشود به النورا اسمونالیوا (Elnura Osmonalieva) برای فیلم «سعیده» (Seide) از کشور قرقیزستان
جایزه ویژه هیأت داوران بینالملل اهدا میشود به گرهارد فونک (Gerhard Funk) برای فیلم «ثمر» (Fruit) از کشور آلمان
جایزه بهترین فیلم آسیا
جایزه بهترین فیلم آسیا شامل تندیس جشنواره و مبلغ 2هزار یورو اهدا میشود به شوجی تویاما (Toyama Shoji) برای فیلم «پروانه در زمستان« (Winters Butterfly) از کشور ژاپن
جایزه بهترین فیلم اسلام و صلح جهانی
جایزه بهترین فیلم اسلام و صلح جهانی شامل تندیس جشنواره و مبلغ 2هزار یورو اهدا میشود به امیر هنرمند (Amir Honarmand) برای فیلم «رقاصک» (The Balance Wheel) از کشور ایران
همچنین در این بخش هیأت داوران با اهدای دیپلم از فیلم «گذشته» (Its Back Then) به کارگردانی «وثاب الصگر» (Wathab al-sigar) از کشور عراق تقدیر به عمل میآید.
جایزه بهترین کارگردانی فیلم تجربی
جایزه بهترین کارگردانی فیلم تجربی شامل تندیس جشنواره و مبلغ 3هزار یورو اهدا میشود به پیم زویر (Pim Zwier) برای فیلم «آنها ما را دشمن مینامند» (They Call Us The Enemy) از کشور هلند
جایزه بهترین کارگردانی فیلم پویانمایی
جایزه بهترین کارگردانی فیلم پویانمایی شامل تندیس جشنواره و مبلغ 3هزار یورو اهدا میشود به دلفین پری-ما (Delphine Priet-Maheo) برای فیلم «میهمان ناخوانده» (Joint-Tenants) از کشور فرانسه
جایزه بهترین کارگردانی فیلم مستند
جایزه بهترین کارگردانی فیلم مستند شامل تندیس جشنواره و مبلغ 3هزار یورو اهدا میشود به هواکینگ ژین (Huaqing Jin) برای فیلم «دختر تبتی» (TheTibetan Girl) از کشور چین
جایزه بهترین کارگردانی فیلم داستانی
جایزه بهترین کارگردانی فیلم داستانی شامل تندیس جشنواره و مبلغ 3هزار یورو اهدا میشود به بزیل وویمن (Basile Vuillemin) برای فیلم «سرانگشتان» (Du Bout Des Doigts) از کشور بلژیک
جایزه بزرگ بخش بینالملل
جایزه بزرگ بخش بینالملل شامل تندیس جشنواره و مبلغ 6هزار یورو اهدا میشود به آرین وزیردفتری برای فیلم «هنوز نه» (Not Yet) از کشور ایران
بخش مسابقه سینمای ایران
بر اساس رای هیات داوران بخش مسابقه سینمای ایران متشکل از اکبر عالمی، محمدرضا هنرمند، رضا میرکریمی، محسن امیر یوسفی و داود خیام، برگزیدگان به این شرح معرفی شدند:
بهترین فیلم با موضوع «ایمان و امید»
تندیس جشنواره و مبلغ 50 میلیون ریال مشترکا اهدا می شود به امید شمس و پوریا پیشوایی برای فیلم داستانی «گذر » از کرج و نازنین سبحان سربندی برای فیلم انیمیشن «سایه ای که نور شد» از تهران
بهترین فیلم با موضوع «محیط زیست»
تندیس جشنواره و مبلغ 50 میلیون ریال اهدا می شود به علیرضا دهقان برای فیلم مستند «اوسیا» از یزد
بهترین فیلمنامه اقتباسی
تندیس جشنواره و مبلغ 50 میلیون ریال اهدا می شود به اسما ابراهیم زادگان برای فیلم داستانی«حفره مشترک» از تهران
بهترین تحقیق و پژوهش برای فیلم مستند
تندیس جشنواره و مبلغ 50 میلیون ریال اهدا می شود به آریان عطارپور برای فیلم «چغامیش» از تهران
بهترین صدای فیلم
تندیس جشنواره و مبلغ 50 میلیون ریال اهدا می شود به ﺭﺍﻣیﻦ ﺍﺑﻮاﻟﺼﺪﻕ برای فیلم داستانی «تناوب» از تهران
بهترین تدوین
تندیس جشنواره و مبلغ 50 میلیون ریال اهدا می شود به پویان شعله ور برای فیلم های «اشیا گمشده» و «روتوش» از تهران
بهترین تصویربرداری
تندیس جشنواره و مبلغ 50 میلیون ریال اهدا می شود به ﺳیﻨﺎ ﮐﺮﻣﺎﻧﯽ ﺯﺍﺩﻩ برای فیلم «حفره مشترک» از تهران
متحرک سازی در آثار پویانمایی
تندیس جشنواره و مبلغ 50 میلیون ریال اهدا می شود به ﻣﺮﯾﻢ ﺧﻠیﻞ ﺯﺍﺩﻩ برای فیلم «مثل یک پروانه روی یک قلب» از تهران
بهترین فیلمنامه
تندیس جشنواره و مبلغ 50 میلیون ریال اهدا می شود به ﺣﺴیﻦ ﺍﻣیﺮی ﺩﻭﻣﺎﺭی، ﭘﺪﺭﺍﻡ ﭘﻮﺭﺍﻣیﺮی و ﻣﺤﻤﺪ ﺩﺍﻭﺩی برای فیلم «نسبت خونی» از کرمان
بهترین فیلم تجربی
دیپلم افتخار و مبلغ 25 میلیون ریال اهدا می شود به کریم عظیمی برای فیلم «۹۹۹۹۹۹۹۹۹»
بهترین فیلم پویانمایی
تندیس جشنواره و مبلغ 60 میلیون ریال اهدا می شود به فرنوش عابدی برای فیلم «پیشخدمت» از تهران
دیپلم افتخار و مبلغ 25 میلیون ریال اهدا می شود به مهدی خرمیان برای فیلم «سوزن بان» از تهران
بهترین کارگردانی در بخش فیلم مستند
تندیس جشنواره و مبلغ 60 میلیون ریال اهدا می شود به مهدی حیدری برای فیلم «ده، چهار و نیم، سه و نیم» از آمل
بهترین کارگردانی در بخش فیلم داستانی
تندیس جشنواره و مبلغ 80 میلیون ریال اهدا می شود به حامد نجابت برای فیلم «اشیا گمشده» از تهران
بهترین بازیگری مرد
دیپلم افتخار و مبلغ 30 میلیون ریال اهدا می شود به فرید سجادیحسینی برای فیلم «نسبت خونی«
بهترین بازیگری زن
دیپلم افتخار و مبلغ 30 میلیون ریال اهدا می شود به سونیا سنجری برای فیلم «روتوش«
جایزه ویژه هیأت داوران
دیپلم افتخار و مبلغ 30 میلیون ریال اهدا می شود به مهدی آقاجانی برای استفاده خلاقانه کارگردان از جلوه های ویژه کامپیوتری در فیلم داستانی «درپیکر«
جایزه بهترین فیلم در بخش سینمای ایران
تندیس جشنواره و مبلغ 150 میلیون ریال مشترکا اهدا می شود به اسما ابراهیم زادگان برای فیلم «حفره مشترک» از تهران و علی خوشدونی فراهانی برای فیلم «تناوب» از تهران
جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران
تندیس جشنواره و مبلغ 25 میلیون ریال اهدا می شود به کریم لک زاده برای فیلم «دختری در میان اتاق«
جایزه بخش استعدادیابی
دیپلم افتخار و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به آرمان خوانساریان برای فیلم داستانی «سبز کله غازی«
دیپلم افتخار و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به کریم امینی برای فیلم داستانی «چلیپا«
دیپلم افتخار و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به کمال پرناک برای فیلم داستانی «هستی«
دیپلم افتخار و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به آرین وزیردفتری برای فیلم داستانی «هنوز نه«
دیپلم افتخار و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به کتایون پرمر برای فیلم داستانی «کشند«
بخش جنبی کتاب و سینما
تندیس هفته کتاب، لوح تقدیر و مبلغ 150 میلیون ریال بعنوان نفر اول اهدا می شود به حسن نقاشی برای فیلم «آثار عجم» (این فیلم نگاه ویژه ای دارد به کتاب آثار عجم یا شیراز نامه اثر فرصتالدوله شیرازی که اولین نسخه آن در سال ۱۳۱۴ به چاپ رسیده است.)
جایزه بخش آسیفا ایران
لوح افتخار و مبلغ 10 میلیون ریال اهدا می شود به سحر طرزی برای فیلم «لحظات کاغذی»
لوح افتخار و مبلغ 10 میلیون ریال اهدا می شود به مقداد اخوان برای فیلم «زمین روباه«
لوح افتخار و مبلغ 10 میلیون ریال اهدا می شود به کاوه سیستانی برای فیلم «ماهی قرمز»
بهترین فیلم کوتاه از نگاه «سینمای هنر و تجربه»
تندیس فیلم برگزیده گروه هنر و تجربه به همراه مبلغ 60 میلیون ریال به دلیل برداشتی امروزی و مدرن از داستانی با الگوی کهن و همچنین کارگردانی سنجیده اهدا می شود به اسما ابراهیم زادگان برای فیلم «حفره مشترک«
تندیس فیلم برگزیده گروه هنر و تجربه به همراه مبلغ 60 میلیون ریال به دلیل استفاده معنادار از فرم و نگاهی جدید و تجربه گرا به داستانی آشنا اهدا می شود به آرین وزیر دفتری برای فیلم «هنوز نه«
جایزه بهترین تهیه کنندگی فیلم کوتاه مستند
به انتخاب انجمن تهیه کنندگان سینمای مستند ایران
لوح تقدیر و دو سکه بهار آزادی اهدا می شود به ﺣﻤیﺪ ﺟﻌﻔﺮی و فاطمه فروزان علاء برای فیلم « بَرد«
جایزه انجمن صنفی فیلم کوتاه ایران
مدال و دیپلم افتخار ایسفا اهدا می شود به بهنام عابدی برای فیلم داستانی «وال ها«
دیپلم افتخار ایسفا اهدا می شود به علی اکبر محمدخانی برای فیلم تجربی «خودم را می کشم و تو مقصری«
جایزه بخش همایش مطالعات فیلم کوتاه ( گذشته، حال، آینده)
دیپلم افتخار و مبلغ 10 میلیون ریال اهدا می شود به پروانه احمدی برای مقاله «بررسی جلوه های سینمایی فیلم کوتاه در مجموعه شعرهای یانیس ریتسوس»
دیپلم افتخار و مبلغ 10 میلیون ریال اهدا می شود به احمد خوش نیت برای مقاله «وجوه اشتراک فیلم بلند و کوتاه در بکارگیری عمده ترین شیوه های علم بیان»
انتهای پیام/