صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مشکلات ناشی از خوردن زیاد پیتزا: کبد چرب، اضافه وزن، گرفتگی عروق و ...

گرفتگی عروق و ورود چربی‌های اشباع شده به بدن تنها بخشی از مضرات مصرف پیتزا به شمار می‌رود.
کد خبر : 129946

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از باشگاه خبرنگاران، صمدپور متخصص تغذیه با اشاره به اینکه یکی از انواع غذاهایی که این روزها بین مردم بخصوص جوانان رواج پیدا کرده فست فودها و پیتزا است، گفت: کالری موجود در پیتزا به ضخیمی یا نازکی نان، گوشت و نوع مواد افزودنی آن بستگی دار




صمدپور با بیان اینکه به طور معمول یک پیتزای معمولی حدوداً حاوی یک هزار و 200 الی یک هزار و 250 کیلو کالری است، اظهار داشت: اگر یک پیتزا را شش قسمت در نظر بگیریم یک برش آن حدود 200 کیلو کالری است. افرادی که نیاز بدنشان نسبت به کالری که بر حسب جنس و فعالیت در روز حدودا یک هزار و 800 الی 2 هزار است با مصرف این مواد غذایی همراه با نوشابه، کل نیاز روزانه‌اش را یکجا دریافت می‌کند.





این متخصص تغذیه با توجه به اینکه نیاز بدن ما تنها مصرف کالری نیست، افزود: باید مواد مقوی و کافی همچون ریز مغزها و پروتئین به بدن برسد، زیرا هنگام مصرف پیتزا و غذاهای مشابه، بدن حجم فراوانی از چربی و کربوهیدرات را دریافت می کند.





وی با اشاره به اینکه مصرف پنیر پیتزا نیز باعث جذب چربی در بدن می شود، اضافه کرد: این ماده غذایی از چربی اشباع تشکیل شده و مصرف مواد غذایی چربی دار باعث بروز بیماری های قلبی، عروقی، کبد چرب و اضافه وزن در افراد می شود.





صمدپور ضمن اشاره به این موضوع که اکثر فست فود و پیتزاها شور بوده و میزان بالایی نمک دارند، عنوان کرد: مصرف سرانه نمک در کشور ما باید سه الی پنج گرم باشد که با مصرف پیتزا و فست فودها این رقم تا حدود 7 الی 10 گرم افزایش می یابد و باعث جذب چربی و کالری در بدن می شود.





این متخصص تغذیه یاد آور شد: مصرف پیتزا و غذاهای مشابه یک یا دو بار در ماه اشکالی ندارد، اما اگر بنیه غذایی افراد به طور روزانه تغییر کند و به سمت این مواد غذایی سوق پیدا کند به بیماری های غیر واگیر مبتلا می شود.





وی با اشاره به مصرف غذاهای خانگی عنوان کرد: بهترین و موثرترین غذاهای مصرفی برای جذب پروتئین و ویتامین انواع خورشت، مرغ، ماهی و آش ها است که منبع حبوبات و سبزیجات محسوب می‌شوند.





صمد پور در ادامه بیان کرد: در محیط کار یا رستوران از ساندویچ تخم مرغ و یا هنگام مصرف پیتزا یا فست فود برای کاهش کالری، چربی و نمک آن، بجای استفاده از سیب زمینی سرخ شده و نوشابه همراه غذا از سالاد بدون سس که حاوی ویتامین c و آنتی اکسیدان است، مصرف کنید.





این متخصص تغذیه ورزش را نیز برای کاهش وزن موثر خواند و افزود: برای کسانی که به صورت روزانه پیتزای کامل مصرف می کنند یک ساعت ورزش شدید فقط 300 کالری از بدن را می سوزاند و در رابطه با کالری های دریافتی تاثیری ندارد.






وی در پایان بیان کرد: مصرف بیش از اندازه پیتزا باعث جذب اسید چرب ترانس در بدن می شود که وجود این ماده در روغن و چربی برای سلامتی مضر است و موجب بروز بیماریهای قلبی، گرفتگی عروق، کبد چرب و سرطان می شود.


















انتهای پیام/

برچسب ها: پیتزا کربوهیدرات
ارسال نظر