صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۷ - ۲۷ مهر ۱۳۹۵

معاون وزیر نیرو: حال دشت‌های تهران رو به بهبود است

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با اشاره به اجرای طرح‌های احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیر زمینی گفت: اقدامات مناسبی طی یکی دو سال اخیر در قالب طرح‌های احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی صورت گرفته و خوشبختانه با همین اقدامات وضع منحنی‌های هیدروگراف واحد دشت‌های ورامین و شهریار بهتر شده است.
کد خبر : 126614

خسرو ارتقایی معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با تاکید بر اینکه طی سنوات گذشته سالانه به طور متوسط بیش از 500 حلقه چاه مسدود می‌شد، تصریح کرد: این آمار در سال گذشته 3 برابر شد و قریب به 1500 حلقه چاه غیرمجاز را مسدود کردیم و امسال نیز برای انسداد 3 هزار حلقه چاه اقدام می‌شود.


وی ادامه داد: امیدواریم با شتابی که در اجرای طرح‌های احیا و تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی صورت گرفته، بتوانیم حداقل فعلا پایین رفتن سطح آب‌های زیر زمینی را متوقف کنیم تا سپس طی برنامه‌ای کسری مخزن جبران شود.


ارتقایی درباره میزان اعتبارات مصوب این طرح‌ها طی سال جاری بیان کرد: امسال 15 میلیارد تومان اعتبار مصوب داریم که تا کنون متاسفانه تخصیصی را دریافت نکردیم.


معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با درباره تعریف پروژه‌های جدید به لحاظ ایجاد انگیزه برای بخش خصوصی و فعالیت آنها نیز بیان کرد: اکنون مذاکراتی را برای ساماندهی آب‌های جنوب تهران که با احداث 2 تصفیه‌خانه می‌تواند آب‌های آلوده را تسویه و آب سالم را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهد، با چند شرکت داخلی و خارجی داشته‌ایم تا با اعتباری حدود 800 میلیارد تومان این پروژه به صورت BOT به مرحله اجرا دربیاید.


وی ادامه داد: برای اجرای پروژه فاز دوم تصفیه‌خانه ششم تهران نیز در حال مذاکره هستیم. علاوه بر این، جلوگیری از فرار آب سد لار از دیگر طرح‌های آب تهران است که این طرح‌های آبی با اعتباری بالغ بر 2 هزار میلیارد تومان، همگی با کمک بخش خصوصی به مرحله اجرا خواهند رسید.


ارتقایی با تاکید بر اینکه آنچه دولت باید در این طرح‌ها تعهد کند، بازپرداخت منابع داخلی و خارجی سرمایه‌گذاری شده است، ابراز کرد: منابع خارجی به صورت فاینانس خارجی و موارد سرمایه‌گذاری شده داخلی به شکل تضمین خرید محصول یعنی آب و یا پساب تولید شده تعهد می‌شوند. در بخش‌‌هایی هم باید با استفاده از اسناد خزانه اسلامی، اوراق مشارکت و روش‌هایی که به شکلی تخصیص وام از دولت تلقی می‌شوند، عمل کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر