صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۲۲ - ۲۶ مهر ۱۳۹۵
قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت

سلامت زنان محور سلامت جامعه است/ ایران پیشگام توسعه برنامه سلامت روان در منطقه

قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سلامت زنان را محور سلامت جامعه دانست و گفت: نقش زن در انسان سازی بر کسی پوشیده نیست ،بنابراین سلامت این قشر از اولویت هاست.
کد خبر : 126521

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، ناصر کلانتری در نشست خبری معاونت بهداشت اظهار کرد: نقش زن در خانواده، جامعه و تعالی جمعیت و فرزندآوری بی بدیل است بنابراین نقش انسان ساز این قشر از جامعه در برنامه‌های سلامتی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.


قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: در زمینه سلامت روان ایران در منطقه پیشرو است و در طرح تحول بهداشت و در سطح یک، کارشناسان روان به مردم ارائه خدمت می‌کنند.


کلانتری افزود: تصویب سند سلامت روان، ارائه قانون مربوطه به مجلس، ادغام برنامه‌های سلامت روان در نظام شبکه و به کارگیری کارشناسان روان در مراکز جامع خدمات سلامت بخشی از اقدامات وزرات بهداشت در این راستا بوده است.


قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به 16 اکتبر روز جهانی غذا گفت: عملیاتی کردنِ مسالۀ امنیت غذایی در جامعه یکی از دغدغه‌‌هاست. این امنیت چهار جزء دارد که عبارتند از: فراهم بودن غذا در محل زندگی افراد، متناسب بودن قیمت غذا با درآمد افراد، دسترسی به غذا از بعد دانشی (شناخت غذای خوب از بد) و توجه به سلامت افرادی که غذا می‌خورند.


وی عنوان کرد: پرخوری یک فرهنگ عمومی در کشور محسوب شده و این مساله به نوعی نا امنی غذایی به حساب می‌آید ، زیرا افراد پر خور دچار بیماری‌های غیر متابولیک می‌شوند.


کلانتری گفت: 30 درصد مواد غذایی در ایران از مزرعه تا سفره در بین ضایعات غذایی قرار می‌گیرد که باید برای این معضل چاره‌ای اندیشید و با ایجاد دانش در مردم و یا راهکارهای قانونی باعث صیانت غذا شویم.


وی افزود: در هفته امنیت غذا ترویج رفتاری صحیح در امر غذا و تغذیه از نظر مقدار خوردن غذا، نوع غذا خوردن و نحوه پیشگیری از ضایعات، بسیار حیاتی است.


کلانتری گفت: باید حس آرامش و امنیت غذایی برای افراد ایجاد کنیم و نقش رسانه‌ها و ارتباط جمعی در ایجاد این آرامش بسیار مهم است.


قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص بیماری سل نیز گفت: متاسفانه به علت همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان با سل مقاوم به درمان در کشور روبرو هستیم، بنابراین پرداختن به این بیماری جزء اولویت‌های ماست. البته امروزه با پیشرفت روش‌های درمانی وضعیت این بیماری در کشور بهتر شده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: سلامت روان
ارسال نظر