صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۲ - ۱۲ مهر ۱۳۹۵
در گفت‌وگو با آنا

هادی غفاری: در دولت محمود احمدی‌نژاد آمار و ارقام بسیار دروغی داشتیم/ روحانی به مردم توضیح دهد اگر برجام نبود چقدر می‌توانستیم نفت بفروشیم

عضو شورای مرکزی مجمع نیروهای خط امام(ره) گفت: بالای 50 نهاد فرهنگی در کشور بودجه دریافت می‌کنند و در امور فرهنگی کار یا به نوعی دخالت دارند؛ ولی با چماق بر سر دولت می‌زنند و می‎گویند چرا بی‌حجاب یا بدحجاب داخل شهر وجود دارد؟
کد خبر : 120042

حجت‌الاسلام هادی غفاری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره اختیارات رئیس‌جمهوری در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: قانون اساسی علی‌رغم همه خوبی‌هایی که دارد دارای نکاتی نیز هست که آن نکات عموما به ساختار قانون اساسی معطوف می‌شوند. رئیس‌جمهوری نباید مسئولیتی که دیگران دارد را برعهده بگیرد که به عقیده من این نکات باید در آینده مورد اصلاح قرار گیرند.


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه به آینده سیاسی دولت روحانی پرداخت و گفت: بدون شک اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 از آقای روحانی حمایت می‌کنند ولی دولت چند اقدام را باید انجام دهد به این معنا که سیاست‌ها و برنامه‌هایی را که اجرایی کرده است به مردم توضیح دهد. متأسفانه در دولت محمود احمدی‌نژاد آمار و ارقام بسیار دروغی داشتیم؛ به نوعی آن عدد و ارقام مردم ایران را گمراه ساخت.


غفاری با بیان اینکه «روحانی باید اعداد و ارقام‌ درست و صحیح را به مردم ارائه کند»، گفت:‌ آقای روحانی باید برای مردم توضیح دهد که اگر برجام وجود نداشت چقدر می‌توانستیم نفت بفروشیم، بگوید اگر شرایط کشور مانند گذشته اداره می‌شد چه هزینه‌هایی به مردم تحمیل می‌شد.


عضو شورای مرکزی مجمع نیروهای خط امام(ره) ادامه داد: در همه جای دنیا بحث رقیب و دشمن متفاوت است به عبارتی دشمن، دشمنی و رقیب، رقابت می‌کند. متأسفانه در دهه 90 رقبای اصلاح‌طلبان و اعتدالیون به دشمنی روی آورده‌اند که این کار نه رقابت است و نه اخلاقی. رسانه‌ ملی، روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های آنها طوری رفتار می‌کنند که گویی دشمن سخن می‌گوید. به عقیده من، رقیبان از هر جناحی که هستند باید مرزبندی‌های خودشان را با دشمنان مشخص کنند. ضمن اینکه مرزبندی با حرف زدن و شعار دادن ایجاد نمی‌شود.


نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه از دشمن نباید انتظاری جز دشمنی داشت، تأکید کرد: متأسفانه رقبای اصلاح‌طلبان به جای رقابت دشمنی می‌کنند البته جای تعجب هم نیست چراکه طبیعت دشمن، دشمنی کردن است.


رئیس مؤسسه الهادی در ادامه نقدی به دولت تدبیر و امید داشت و در این باره تصریح کرد: به آقای روحانی پیشنهاد می‌کنم تغییری در کابینه خود انجام دهد یعنی وزرایی جوان‌تر و کارآمدتر برای وزارت‌خانه‌ها منصوب کند. ضمن اینکه باید استاندارانی در کشور بر سر کار باشند که به معنای واقعی کلمه، اعتدال و اصلاحات را درک کنند.


غفاری بیان کرد: امام راحل بارها تأکید کرده بودند «امیدوارم یوم‌الله دیگری به وجود نیاید»؛ چراکه یوم‌الله دیگر برخاستن فقرا و نیازمندان خواهد بود. خداوند هیچ فردی را به دلیل خوب بودن تضمین نکرده است. بنابراین مسئولان باید به فقرا و طبقه کارگران و معلمان رسیدگی خوب و بهتری داشته باشند.


گفت‌وگو از علی فراهانی


انتهای پیام/

ارسال نظر