صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۲۵ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۴
مدیر تیم‌های ملی دوچرخه سواری ایران در گفت و گو با آنا:

بالای 80 درصد با 3 رکاب زن در المپیک 2016 شرکت می‌کنیم

کسب مدال طلای حسین عسگری در مسابقات دوچرخه سواری قهرمانی آسیا در بخش جاده باعث شد تا پس از بوکس، دوچرخه سواری دومین ورزشی باشد که در المپیک 2016 برزیل حضور می یابد. البته عسگری تنها دوچرخه سوار ایرانی حاضر در ریودوژانیرو نخواهد بود.
کد خبر : 11916

مصطفی چایچی مدیر تیم‌های ملی دوچرخه سواری ایران در خصوص ورزشکارانی که از این رشته ورزشی شانس حضور در المپیک را دارند به خبرنگار ورزشی آنا، توضیح داد:«جمع آوری امتیازات لازم برای حضور در المپیک برزیل از سال 2014 شروع شده‌ است. مدال طلایی که عسگری به دست آورد به همراه درخشش دیگر دوچرخه سواران ایرانی در مسابقات قهرمانی آسیا 2015 تایلند باعث شد که ایران در بخش جاده دارای ماکسیمم امتیاز شود و برترین تیم آسیا لقب بگیرد. طبق نظر اتحادیه جهانی دوچرخه سواری (UCI) کشور اول قاره آسیا در بخش جاده 3 سهمیه در المپیک خواهد داشت. انشاءالله با حفظ این روند به احتمال بالای 80 درصد ایران با 3 شرکت کننده در المپیک 2016 حضور خواهد داشت.»


وی افزود:« در قسمت پیست هم برای نخستین بار ایران شانس حضور در المپیک را پیدا کرده‌است. با درخشش محمد دانشور در بازی‌های آسیایی اینچئون،همچنین «ورلد کاپ» آسیا او تا اینجا 80 امتیاز به دست آورده و تا زمان شروع المپیک دانشور در 5 تورنمنت دیگر شرکت خواهد کرد. او 3 کاپ جهانی، یک قهرمانی جهان و یک قهرمانی آسیا در سال آینده دارد که با ارائه نمایش قابل قبول‌ در این رقابت‌ها به طور حتم یکی از ورزشکاران ایران در المپیک خواهد بود.»


وی ادامه داد:« نتایج به دست آمده رضایت بخش بود و ایمان دارم تا 3 سال آینده این بچه‌ها جزو آماده ترین دوچرخه سواران آسیا و جهان خواهند بود. دوچرخه سواری ورزشی است که سرمایه‌گذاری در آن در درازمدت جواب خواهد داد. ما در آینده در تمامی رده‌های سنی پشتوانه‌های کارآمدی خواهیم داشت.»


چایچی با تکذیب این موضوع که فدراسیون توجه کمی به بانوان دوچرخه سوار کرده است، اظهار کرد:« ما بانوان و آقایان را به یک چشم می‌بینیم. تمامی اردوهای زنان ما با مردان یکسان است. مگر در شرایطی که به خاطر حفظ ارزش های اسلامی امکان حضورشان نبوده‌است. آنان امسال در مسابقات قهرمانی آسیا حضور داشتند و رکوردهای بهتری نسبت به قبل ثبت کردند. شاید به خاطر اینکه تنها 5 سال از تاسیس تیم بانوان می‌گذرد آنان از لحاظ سطح از رقبای خارجی خود عقب هستند که این موضوع در آینده برطرف می شود. البته بانوان دوچرخه سوار باید در تورنمنت‌هایی شرکت کنند که رقبای خیلی قوی نداشته باشند چون کسب نتایج ضعیف در پایین آوردن روحیه شان موثر است.»


مدیر تیم‌های ملی دوچرخه سواری ایران در خصوص انتقاداتی که به خاطر حضور همسرش به عنوان مدیر تیم‌های ملی بانوان به او شده‌است نیز اذعان داشت: «این انتخاب از سوی مدیران فدراسیون و به خاطر پیشبرد بهتر کارها صورت گرفت. همسرم شناخت مناسبی از دوچرخه سواری داشت و نحوه کار او مورد رضایت بوده‌ است.»


مدیر تیم های ملی دوچرخه سواری درباره توسعه طرح مدارس این رشته ورزشی، تصریح کرد: «ما از سال تحصیلی 93-92 این طرح را با همکاری وزارت آموزش و پرورش شروع کردیم تا ورزشکاران آینده‌دار تیم ملی از تمامی استان ها استعدادیابی شوند. برای اولین بار سال گذشته بهترین نفرات از سراسر کشور تست دادند و برترین‌ها انتخاب شدند. آنها را به خوبی تربیت کردیم و چند نفر از آنها فرصت یافتند تا در مسابقات قهرمانی آسیا 2015 شرکت کنند.»


انتهای پیام/

برچسب ها: دوچرخه ورزش ایران
ارسال نظر