صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۲ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۵
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش:

ایجاد 12 روش‌ درآمدزایی در آموزش و پرورش

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از ایجاد ۱۲ زمینه کسب درآمد در ادارات کل و مناطق آموزش و پرورش خبر داد.
کد خبر : 118695

به گزارش گروه اجتماعی آنا از خبرگزاری فارس، سید محمد بطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص شناسایی 12 زمینه درآمدی در آموزش و پرورش، اظهار کرد: پیش از این زمینه‌های فراوانی برای درآمدزایی در آموزش و پرورش شناسایی کردیم، اما از بین آنها 12 زمینه که می‌تواند بهره‌وری را افزایش دهد استخراج شد.


بطحایی با اشاره به اینکه اقتصاد آموزش و پرورش را مورد اهمیت قرار داده‌ایم، خاطرنشان کرد: با توجه به نام‌گذاری امسال این فعالیت موضوعیت دارد و هماهنگی‌های لازم در این خصوص انجام شده است.


وی افزود: در ماه‌های باقی مانده از سال 1395 بخش عمده‌ای از این فعالیت را عملیاتی می‌کنیم و ارزش افزوده آن را وارد آموزش و پرورش می‌کنیم.


معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص اینکه آیا مدارس در این فعالیت‌ می‌توانند درآمدزایی کنند، گفت: با توجه به ملاحظات بسیار زیادی که در آموزش و پرورش وجود دارد، در مرحله نخست این زمینه‌های درآمدی توسط ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها و همچنین مناطق راهبری خواهد شد تا آفت‌های نگران کننده مشکلی ایجاد نکند و اگر مشکلی در این خصوص وجود نداشت، در مراحل بعدی به سمت مدارس حرکت می‌کنیم.


وی با تأکید بر رعایت تمام زمینه‌های آموزشی و پرورشی در شناسایی درآمدزایی، عنوان کرد: در بخشنامه مربوط به شناسایی 12 زمینه درآمدی، موضوع خطوط قرمز آموزش و پرورش تأکید شده است تا این کار مأموریت اصلی آموزش و پرورش را تحت تأثیر قرار ندهد.


بطحایی در پاسخ به این پرسش که «آیا شیوه‌های جذب درآمد در آموزش و پرورش تغییر کرده است؟»، گفت: آموزش و پرورش جهت اجرای برنامه‌های آموزشی و پرورشی نیاز به بودجه بیشتر از آنچه که دولت اختصاص می‌دهد، دارد.


وی افزود: این انتقاد هم همواره وجود داشته است که با توجه به وجود اردوگاه‌ها و فضاهای آموزشی که امکان تجاری شدن و تغییر کاربری دارند چرا آموزش و پرورش باید مشکلات مالی داشته باشد ضمن اینکه برای تأمین منابع مورد نیاز تغییراتی را برای کسب درآمد و بهره‌وری پیش گرفته‌ایم.


انتهای پیام/

ارسال نظر