مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران: تکنولوژی یکشبه بهدست نمی آید
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شرکت ملی نفت ایران، علی کاردر در نشست با مدیران و سرپرستان شرکت نفت و گاز اروندان با تشکر از اقدام مدیرعامل شرکت اروندان در تقدیر از بازنشستگان این شرکت در ابتدای جلسه، افزود: امید است همین غیرت و حمیت به نسل جوان منتقل شود و آنها نیز با همین توانمندی فعالیتها را ادامه دهند.
وی کارکنان بازنشسته را منابع ارزشمند تجربه و دانش خواند و اظهار امیدواری کرد مکانیسمهایی برای انتقال تجربه آنها ایجاد شود.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه شرکت اروندان شرکت جوانی است که باید به ساختار آن توجه ویژهای شود، افزود: یک دگردیسی کامل در بخشهای مختلف نفت در حال شکلگیری است که باید با ظرافت آن را مدیریت کرد تا این پوستاندازی به بهترین شکل به منصه ظهور برسد.
کاردر تصریح کرد: همانطور که در پارس جنوبی یک تمدن صنعتی شکل گرفت در اروندان نیز یک تمدن صنعتی باید تکمیل شود که بر همین اساس طرح جامع غرب کارون در حال نهایی شدن است تا بتوان همزمان علاوه بر تولید که مهمترین ماموریت شرکت ملی نفت است به توسعه منطقه نیز سرعت بخشید.
وی با بیان اینکه برای توسعه غرب کارون مدل مالی جدیدی مطرح شد و مجوز گرفت، افزود: هم اکنون غرب کارون و پارس جنوبی برای تامین منابع با مشکل خاصی مواجه نیستند اما باید اشاره کرد متاسفانه غالب این منابع تسهیلاتی است.
معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه در چند سال اتفاقاتی رخ داد که مسیر صنعت نفت را از ریل اصلی خارج کرد، گفت: سازمانهایی با این شرایط معمولا از نظر بوروکراسی وضعیت بدی دارند و بارها تکرار کردهام ما خدمتگزاران تولید و توسعه هستیم و باید این مسیر را تسهیل کنیم تا خط اول جبهه تولید بهخوبی بتواند نقش خود را ایفا کند.
کاردر با اشاره به اینکه در شرایط فعلی نمیتوان برای کمک به توسعه سهم بیشتری گرفت بلکه باید سهم جدیدی را وارد کنیم، افزود: اعتقاد دارم صنعت نفت این توانمندی را دارد و در مناطق دیگری در دنیا که رشد بالای ۸ درصد را تجربه کردهاند مشاهده میشود با کمک منابع خارجی به این موفقیت دست یافتهاند.
وی تصریح کرد: شاید در بخشهایی پروژهای را به خوبی به پایان رساندیم که این قابل تقدیر است اما گاهی زمان را نیز بسیار از دست دادیم، بنابراین باید تاکید کنم قیمت تمام شده پروژه برای ما بسیار مهم است و مدیریت پروژه نیز تکنولوژی و منابع کافی میخواهد.
انتهای پیام/