صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۰۶ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۵

پیروی از رژیم غذایی غرب احتمال سرطان سینه را افزایش می‌دهد

به گفته محققان، زنان چاق و دارای اضافه وزن که از رژیم غذایی غرب پیروی می‌کنند دارای بافت متراکم‌تر سینه بوده و احتمال ابتلا به سرطان سینه در آنها بیشتر است.
کد خبر : 108917

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از مهر، یافته‌های محققان اسپانیایی نشان می‌دهد زنانی که از رژیم غذایی پرچرب و حاوی قند استفاده می‌کنند در مقایسه با زنان پیروی کننده از رژیم غذایی مدیترانه‌ای، ۴۱ درصد بیشتر دارای سینه‌های با بافت متراکم‌تر هستند.


دکتر مارینا پولان، عضو تیم تحقیق از مرکز ملی اپیدمیولوژی در مادرید، در این باره می‌گوید: به طور کلی حفظ وزن مناسب در طول عمر از طریق کنترل مصرف کالری و کاهش مصرف غذاهای پرانرژی مهم است.


به گفته وی، رژیم غذایی به سبک غرب شامل محصولات لبنی پرچرب (شیر کامل، پنیر پرچرب، و بستنی)، گوشت های فرآوری شده (کالباس، سوئیس، ژامبون)، و غلات تصفیه شده و بدون سبوس (نان سفید، پاستا و برنج سفید) است. همچنین سایر نمونه ها حاوی شیرینی ها و نوشیدنی های شیرین، فست فودها (پیتزا وچیپس) و سس ها (مایونز و کچاپ) است.


پولان در ادامه عنوان می کند: زنانی که از چنین رژیم غذایی پیروی می کنند ۴۶ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.


خصوصیت رژیم غذایی مدیترانه‌ای عبارت است از مصرف زیاد ماهی، سبزیجات، بنشن، سیب زمینی آبپز شده، میوه، زیتون و روغن گیاهی و مصرف کم آبمیوه‌ها.


به گفته وی، زنانی که بیشترین تبعیت را از این الگوی غذایی دارند ۴۴ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.


در این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۳۵۰۰ زن را که جزء برنامه غربالگری سرطان سینه بین اکتبر ۲۰۰۷ تا جولای ۲۰۰۸ بودند جمع آوری کردند. یافته‌های این مطالعه نشان داد رژیم غذایی غرب موجب افزایش تراکم بافت سینه می‌شود. افزایش تراکم بافت سینه از عوامل تاثیرگذار بر ابتلا به سرطان سینه است.


انتهای پیام/

ارسال نظر