صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۱ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۵
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش:

بیش از 27 هزار معلم جدید از اول مهر راهی مدارس می‌شوند

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: از اول مهر ماه بیش از 27 هزار و 500 معلم و هنرآموز مراکز فنی و حرفه‌ای، راهی مدارس می‌شوند تا به وظیفه و رسالت خود عمل کنند.
کد خبر : 107978

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی زرافشان در گردهمایی روسا، مدیران و معاونان آموزشی مناطق و نواحی استان اظهار کرد: امسال به نسبت سال‌های گذشته با دغدغه کمتر، تأمین نیروی انسانی سال تحصیلی جدید را آغاز می‌کنیم به طوریکه ما در سال گذشته 35 هزار معلم در پایه نهم کمبود داشته و در نقطه مقابل 50 هزار معلم در دوره دوم متوسطه به دلیل حذف پایه اول مازاد داشتیم که سعی کردیم در یک برنامه‌ریزی این نیروها را به حد تعادل برسانیم.


معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: امسال مشکل خاصی در این زمینه نداریم و قطعا برای پایه دهم که اولین بار دایر می‌شود از نیروهای آموزش‌ دیده‌ای که در تابستان دوره‌های تخصصی و آموزشی دروس خود را سپری می‌کنند، با یک شرایط مناسب قادر هستیم از اول مهر ماه از ظرفیت این نیروها استفاده کنیم.


وی از تدوین و تهیه طرحی با عنوان تراز نیروی انسانی در نظام تعلیم و تربیت خبر داد و افزود: ما براساس تراز نیروی انسانی، نیروی موجود و کمبود نیروهایمان را براساس تفکیک رشته‌ها، جنسیت و مناطق با در نظر گرفتن نیروهای بازنشسته احصا می‌کنیم تا متوجه باشیم که برای امسال و سه سال آینده در کدام رشته‌ها و کدام مناطق نیروی کم یا مازادی داریم.


معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: امسال تعداد بازنشستگان آموزش و پرورش بیشتر از سال‌های گذشته است و دلیل آن نیز تأخیری بود که در سال گذشته به دلیل اجرای نظام رتبه‌بندی به وجود آمد که برخی بازنشستگان از این کار خودداری کردند تا از مزایای رتبه‌بندی بهره‌مند شوند.


زرافشان افزود: امیدواریم در همه استان‌ها و حتی مناطق و نواحی این تراز نیروی انسانی به شکل واقعی احصا شود تا ما بدانیم در سه سال آینده که نظام جدید آموزشی به شکل کامل مستقر می‌شود در کدام مناطق، کدام رشته‌ها و کدام جنسیت کمبود یا مازاد نیرو داریم.


معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: ‌با توجه به تغییرات کتب درسی معلمان دوره دوم متوسطه تابستان امسال بخش عظیمی از آموزش‌های ضمن خدمت را سپری می‌کنند و قرار است کتاب‌‌های جدید درسی نیز در حین آموزش به آنها ارائه شود تا با یک آمادگی کامل از اول مهر ماه در سر کلاس‌ها آماده باشند.


وی افزود: ‌هر چند در برخی از استان‌ها ممکن است این دوره آموزشی طولانی باشد که در این صورت علاوه بر فرصت تابستان باید در طول سال تحصیلی این برنامه‌های آموزشی استمرار پیدا کند.


معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: با استقرار پایه دهم و تغییری که در مدت سه سال آینده در نظام دوره دوم متوسطه شکل می‌گیرد، باید نسبت به جبران کمبود نیروی انسانی و ساماندهی دقیق آنها ورود پیدا کنیم.


زرافشان بیان کرد: امسال در دوره دوم متوسطه پیش‌بینی می‌کنیم 3.5 میلیون دانش‌آموز داشته باشیم که 700 هزار نفر آنها هنرجو و مابقی در شاخه نظری تحصیل می‌کنند که با استقرار ساختار نظام آموزشی جدید این 700 هزار نفر هنرجویان در سال‌های آینده به یک میلیون و 100 هزار نفر تقریبا به تعداد 50 درصد افزایش می‌یابد.


زرافشان اضافه کرد: بر همین اساس و برای تدریس دروس تخصصی ما در سه سال آینده به شدت به استادکار و هنرآموز نیاز داریم و در نقطه مقابل در دوره نظری با توجه به کاهش یک میلیون نفری دانش‌آموزان چندان نیازی به معلم جدید احساس نمی‌شود.


وی ادامه داد: در یک فرآیند سه ساله پیش‌بینی ما این است که ما در هنرستان‌ها به نیروی جدید به شکل تخصصی نیاز داریم اما در شاخه نظری با توجه به حذف دوره پیش دانشگاهی و تزریق این نیروها به دوره سوم و دوم نظری مشکلات ما کمتر است


انتهای پیام/

ارسال نظر