صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۱ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۵

کم خوری منجر به کاهش التهاب می شود

مطالعه جدید محققان نشان می‌دهد با خوردن کمتر می‌توان بروز التهاب را کاهش داد.
کد خبر : 104205

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مهر، مطالعه مشترک محققان دانشگاه واشنگتن آمریکا و دانشگاه برسیا ایتالیا نشان می دهد افرادی که میزان کالری مصرفی روزانه شان را ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش می‌دهند به مدت ۲ سال از علائم التهاب مزمن شان کاهش می‌یابد.


درحالیکه مطالعات قبلی نشان داده بود رژیم دارای محدودیت کالری ممکن است برای سیستم ایمنی مضر باشد، مطالعه جدید نشان می دهد رژیم غذایی محدود شرکت کنندگان این تحقیق به سیستم ایمنی یا توانایی شان در مقابله با عفونت ها اسیب نرساند.


دکتر لوگی فونتانا، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «کاهش علائم التهاب از نشانه‌های داشتن سلامت بهتر است. چراکه التهاب در ابتلا به بیماری قلبی-عروقی، سرطان و افزایش سن نقش اثبات شده‌ای دارد.»


در این مطالعه ۲۲۰ فرد سالم شرکت داشتند که گروهی از آنان رژیم غذایی طبیعی خود را ادامه داده و گروه دیگر مجبور به کاهش روزانه ۲۵ درصد از کالری مصرفی شان شدند که پس از گذشت شش ماه از شروع مطالعه، مصرف کالری مصرفی آنان در روز به ۴۸۰ کالری کاهش پیدا کرد. همچنین این افراد با استفاده از مولتی ویتامین‌ها و مکمل‌های معدنی از بروز سوء تغذیه پیشگیری می‌کردند.


پس از گذشت دو سال مشاهده شد افرادی که رژیم غذایی محدود را دنبال کرده بودند با کاهش سطح نشانه‌ها و علائم التهابی روبه رو شده و همچنین در واکنش این افراد به واکسن‌ها یا آسیب پذیری‌شان در برابر آلودگی‌ها تفاوتی مشاهده نشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر