کمال تبریزی: جشنواره فیلم بخش تخصصیتر راهاندازی کند
کمال تبریزی که امسال با فیلم «طعم شیرین خیال» در سی و سومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، در گفتو گو با خبرنگار فرهنگی آنا در مورد فیلمش توضیح داد: ««طعم شیرین خیال» یک فضای کمدی رمانتیک دارد. موضوع اصلی آن هم در ارتباط با عشق و علاقه بین یک استاد و دانشجو و یک مراسم خواستگاری شکل میگیرد که داستان بر اساس آن شروع میشود و به سمتهای مختلف میرود.»
وی افزود: «فیلم، داستان جذابی دارد که نغمه ثمینی آن را نوشته و منهای قصهای که میخواهد مخاطب در مورد محیط زیست ببیند، پارامترهای جالبی نیز طرح شده که مخاطب فیلم جذابی را ببیند و میتوانم بگویم در مجموع کمی از لحاظ ساختاری و فرم با آنچه که قبلاً از فیلمهای من دیدید، فرق دارد، اما حس و حالی که در فیلمهای قبلیام وجود داشت در این فیلم هم وجود دارد.»
تبریزی در مورد گروه سازنده فیلم گفت: «گروه کاملاً حرفهای و خوب بودند، اما ما چون در استان کرمان کار میکردیم، بالطبع باید از افرادی که بومی همانجا بودند هم استفاده میکردیم. اگر افراد بومی نبودند با مشکلات زیادی روبهرو میشدیم چون در مسیری که میرفتیم و لوکیشنهایی که میگرفتیم به کمک افراد محلی نیاز داشتیم.»
وی ادامه داد: «فکر میکنم اگر جوانهایی که در کنارمان بودند، حضور نداشتند فیلم را کنار میگذاشتیم.»
کارگردان «طعم شیرین خیال» تصریح کرد: «ما باید راه را برای جوانها و آنهایی که دارند قدم اوّل را برمیدارند بازکنیم. در کارهای من تعداد جوانها کم نیستند. در تیمم چند جوان دارم که فکر میکنم بتوانند برای سیمرغ رقابت کنند. حسین جمشیدی گوهری سازنده کمیک موشن و تیتراژ ، علی تبریزی فیلمبردار، نازنین بیاتی، فرهاد یوسفیپور مسئول جلوههای ویژه گرافیکی و مسعود سخاوت دوست آهنگسازم جزو جوانانی هستند که در این کار حضور دارند و هر یک به نوعی میدرخشند؛ حال این که چقدر بتوانند نظر داوران را جلب کنند، نمیدانم.»
تبریزی در مورد جشنواره و اهمیت آن اظهار کرد: «ما به عنوان صنف سینمایی ترجیح میدهیم که بخش تخصصی بر جشن و ویژگی جشن بودنش، غلبه داشته باشد اما از آنجا که این جشنواره همزمان با ایام پیروزی انقلاب است، ما باید بتوانیم هم بخش جشن را داشته باشیم و هم دیدگاه تخصصی برای برگزاری یک جشنواره تخصصی را.»
وی اذعان کرد: «من فکر میکنم اگر بتوانیم یک دستهبندی را انجام دهیم که یک بخش تخصصیتر هم داشته باشیم که جنبه عام و عمومی پیدا نکند، بهتر و موفقتر خواهد بود. من فکر میکنم ما میتوانیم هم جشن داشته باشیم و هم جشنواره فیلم را به صورت تخصصی برگزار کنیم.»
انتهای پیام/