صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۴ - ۱۷ تير ۱۳۹۵

آتش سوزی دوباره در پتروشیمی بوعلی ماهشهر

پس از مهار آتش سوزی یکی از برج های فرایندی پتروشیمی بوعلی سینای منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) شهرستان بندر ماهشهر در ساعات اولیه صبح امروز، دقایقی پیش مخازن این پتروشینمی دوباره دچار حریق شد.
کد خبر : 99762

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایرنا، گفته می شود نشت نفت از مخزن 2001 مجتمع پتروشیمی بوعلی سینای منطقه ویژه اقتصادی بندر ماهشهر و حرارت شدید باقیمانده در محل، علت آتش سوزی دوباره بوده است.


عبدالرسول دشتی رئیس کل روابط عمومی شرکت هلیدنگ خلیج فارس نیز با تایید آتش سوزی دوباره در این مخزن گفت:تلاش همکاران برای اطفای حریق ادامه دارد.


یکی از واحدهای مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا واقع در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی شهرستان بندر ماهشهر از ساعت 17 عصر چهارشنبه - دیروز - دچار آتش سوزی شد.


خاموش کردن کامل آتش مخزن ٢٠٠١ مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا بر اساس آخرین تمهید تیم های آتش نشانی مستقر در محل آتش سوزی سایت ٤ منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با ریختن فوم های مخصوص از سه جهت انجام شد.


آتش سوزی در برج ٨٠٠١ که با ١٢١ متر ارتفاع یکی از بلندترین برجهای پتروشیمی است، بامداد امروز (پنجشنبه، ١٧ تیرماه) تقریبا بطور کامل مهار شده بود.


برجی که آتش آن مهار شد، بلندترین برج فلزی خاورمیانه به ارتفاع ١٢١ متر به وزن ١٥٠٥ تن و قطر ٨ متر است. این برج سال ٧٨ از سوی شرکت توسعه شبکه های صنعتی ایران و با استفاده از جرثقیل ١٢٠٠ تنی نصب شد.


شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در زمینی به مساحت ٣٦ هکتار در شمال غربی خلیج فارس در استان خوزستان، در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر واقع است،خوراک پتروشیمی ماهشهر نفتای سبک و سنگین و بنزین پیرولیز است که از کارخانجات NGL (١٠٠٠/٩٠٠ پازنان) و پتروشیمی امیرکبیر تامین می شود و در فرآیندهای موجود در واحدهای عملیاتی مختلف به محصولات با ارزش و سود آور آروماتیکی نظیر پارازایلین و ارتوزایلین و بنزن تبدیل می شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر