صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۴ - ۱۶ تير ۱۳۹۵
مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس عنوان کرد

توانمندی پیمانکاران ایرانی در ساخت تجهیزات پارس جنوبی

مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس با تشریح بارگیری و حمل سکوهای فازهای ١٩A ،٢١ و ١٨B در هفته های اخیر گفت: پیمانکاران ایرانی در بخشهای مختلف ساخت تجهیزات مورد نیاز پارس جنوبی توانمند شده اند.
کد خبر : 99669

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از شانا، علی اکبر شعبانپور با اشاره به بارگیری و حمل سکوهای ١٩A ،٢١ و ١٨B که طی سه هفته اخیر از یاردهای خرمشهر و بندرعباس به سمت خلیج فارس انجام شد، اظهارکرد: امسال توسعه و بهره برداری ٥ فاز ١٩ (معادل ٢ فاز استاندارد) ٢١-٢٠ و تکمیل توسعه یک فاز ١٨-١٧ در اولویت وزارت نفت قرار گرفته که بارگیری سکوهای فوق در این راستا انجام شده است.


مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس گفت: با توسعه هر فاز استاندارد پارس جنوبی یک میلیارد فوت مکعب معادل ٢٨,٣ میلیون مترمکعب در روز به ظرفیت برداشت از این میدان اضافه می شود.


شعبانپور با بیان این که از نظر قراردادی پارس جنوبی در ٢٤ فاز توسعه می یابد، افزود: با توسعه همه فازهای پارس جنوبی منهای فاز ١١، ظرفیت برداشت از این میدان به ٢٦ میلیارد فوت مکعب در روز افزایش می یابد که با اضافه شدن فاز ١١ این میزان به ٢٨ میلیارد فوت مکعب در روز خواهد رسید.


وی با اشاره به سیاستهای وزارت نفت از زمان توسعه پارس جنوبی مبنی بر توانمندسازی بخش داخلی، اظهارکرد: از همان ابتدای توسعه پارس جنوبی در سالهای ١٣٧٧-١٣٧٦ که یکی از سکوهای فازهای ٢و٣ پارس جنوبی در خارج از ایران ساخته شد، رویکرد بومی سازی و استقلال صنعتی در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت و سکوی دوم این فازها در یارد بندرعباس ساخته شد.


شعبانپور ادامه داد: اما توجه به توانمندی ساخت داخل تنها به این بخش منتهی نشد و لوله گذاری زیردریایی و ساخت لوله های دریایی نیز مورد توجه قرار گرفت به نحوی که در لوله سازی اهواز ساخت خطوط لوله زیردریایی متناسب با مشخصات پیچیده گاز ترش انجام شد.


مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس گفت: حال پس از گذشت ١٩ سال شاهد این هستیم که پیمانکاران ایرانی در بخشهای مختلف ساخت تجهیزات مورد نیاز پارس جنوبی توانمند شده اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر