صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۰ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۴
معاون وزیرنیرو در امور برق و انرژی اعلام کرد:

افزایش 2700 مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های سیکل ترکیبی در سال 93

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: در سال 93 ظرفیت نیروگاه‌های سیکل ترکیبی 2700 مگاوات افزایش پیدا یافت.
کد خبر : 9895

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، هوشنگ فلاحتیان با اشاره به دستاوردهای صنعت برق کشور در سال 93 در بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق گفت: در این سال بیش از یک میلیون مشترک جدید به شمار مشترکان برق کشور افزوده شد و از ابتدای آغاز فعالیت دولت یازدهم تا پایان سال 93، حدود 3800 مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید به بهره‌برداری رسید و توان تولید برق کشور از مرز 73 هزار مگاوات گذشت.


وی افزود: در سال گذشته سهم تولید برق از نیروگاه‌های سیکل ترکیبی از 22.75 به 25.3 درصد رسید و ظرفیت نیروگاه‌های سیکل ترکیبی با 2700 مگاوات افزایش، به 18 هزار و 500 مگاوات رسید.


فلاحتیان با بیان اینکه تا پایان سال 93 موفق شدیم حدود 7100 مگاوات قرارداد برای تبدیل واحدهای موجود به سیکل ترکیبی با بخش خصوصی مبادله کنیم، اظهار کرد: با عملیاتی شدن بخش بخار نیروگاه‌های گازی، فضای کسب‌وکار برای سازندگان و پیمان‌کاران بهبود خواهد یافت و ما در مسیری حرکت می‌کنیم که بتوانیم در سه سال آینده با تغییر در 16 هزار مگاوات نیروگاه‌ گازی، هشت‌ هزار مگاوات ظرفیت جدید تولید برق بدون افزایش مصرف سوخت ایجاد کنیم.


معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی تصریح کرد: انتظار ما این است که پس از عملیاتی شدن این برنامه‌ها، بازده نیروگاه‌های کشور به بالاتر از 40 درصد برسد.


وی با اشاره به اینکه در طول سال 93 نیروگاه‌های متعددی به شبکه سراسری پیوست، تصریح کرد: فازهای باقیمانده نیروگاه تلمبه ذخیره‌ای سیاه‌بیشه به ظرفیت 1000 مگاوات، واحدهای 5 و 9 نیروگاه خرمشهر، واحدهای یک تا 4 نیروگاه گنو در بندرعباس، واحدهای یک و دو نیروگاه کهنوج و واحدهای یک و دو ایرانشهر وارد مدار شد و این موفقیت در زمانی حاصل شد که صنعت برق چالش‌های اساسی در زمینه اقتصاد برق داشت.


وی گفت: نیاز مبرم به ضرورت افزایش تولید، صنعت برق را به سمتی برده است که با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در بخش‌های خصوصی و شبکه بانکی کشور، از ابتدای فعالیت دولت یازدهم تا پایان سال گذشته، 3800 مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های کشور اضافه کند.


فلاحتیان ادامه داد: در طول سال 1393، حدود 2800 کیلومترمدار به طول شبکه‌های انتقال و توزیع اضافه شده و به بهره‌برداری رسیده است و افزون‌بر 13 هزار و 600 مگاولت آمپر ظرفیت جدید پست‌های انتقال و فوق توزیع طی یک سال و نیم به بهره‌برداری رسیده است.


وی با بیان اینکه درمجموع از ابتدای فعالیت دولت یازدهم تا پایان سال 93 حدود 850 روستای جدید برق‌دار شده‌اند، ادامه داد: شمار روستاهای برق‌دار کشور هم‌اکنون به 55 هزار و 439 روستا رسیده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر