مصرف بیش اندازه داروهای گرانقیمت در بیمارستانها
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر علی اصغر پیوندی رویکردهای اقتصاد مقاومتی را از جمله الزاماتی عنوان کرد که از چندین سال پیش در برنامه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده و این فقط به امسال که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نامیده شده بر نمیگردد.
وی در این زمینه به اقدام اساسی این دانشگاه در شش ماهه دوم سال گذشته برای کنترل مصرف داروهای گرانقیمت در سطح بیمارستانهای تابعه اشاره کرد و افزود: برخی داروهای گرانقیمت مثل آلبومین، پرومتازول، ام جی آی وی و ... هزینه زیادی را بر دوش کشور و نظام سلامت میگذارد و این در حالی است که تجویز و یا ادامه تجویز آن در برخی از شرایط اصلا لازم نیست، ولی به دلیل عدم کنترل مناسب در بیمارستانها بیش از اندازه مصرف میشود.
پیوندی در ادامه گفت: در شش ماهه دوم سال گذشته تنها با مراقبت دارویی در بیمارستان امام حسین (ع) برای فقط چهار داروی گرانقیمت، بالغ بر چهارصد میلیون تومان به نسبت شش ماهه اول صرفه جویی اقتصادی داشتهایم. حالا تصور کنید اگر این مراقبت دارویی در سطح همه بیمارستانها و برای اغلب داروهای گرانقیمت و وارداتی انجام شود چقدر میتوانیم در کاهش هزینهها و وابستگی به خارج از کشور تاثیرگذار باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: امسال توسعه این برنامه نظارتی به طور جدی در دستور کار معاونت غذا و داروی این دانشگاه قرار گرفته است تا با مراقبتهای دارویی در بیمارستانهای تابعه این دانشگاه در کاهش وابستگی به این گونه داروها و کاهش هزینههای نظام سلامت پیشرو باشد.
انتهای پیام/