صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۹ - ۰۹ تير ۱۳۹۵

کلاهبرداری با ترفند کمک‌های خیرخواهانه مردمی و جمع‌آوری فطریه

پلیس فتا خراسان رضوی در آستانه عید فطر در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری با ترفند کمک به نیازمندان و جمع آوری فطریه هشدار داد.
کد خبر : 97764

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از ‌پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا‌، رییس پلیس فتا خراسان رضوی در تشریح این خبر گفت: با نزدیک شدن به روزهای پایانی ماه مبارک شاهد راه اندازی کانال و گروه‌هایی در فضای سایبری هستیم که به شهروندان پیشنهاداتی از قبیل دریافت کمک‌های مردمی و خیرخوهانه و شناسایی مستقیم نیازمندان را پیشنهاد می‌دهد در حالی که مجوزهای لازم برای این منظور را ندارند.


سرهنگ ‌جواد جهانشیری‌ افزود: در این روش کلاهبرداران در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی با انتشار تصاویری از افراد بیخانمان یا کودکان بیمار، احساسات انسان دوستانه کاربران روزه دار را تحریک و با معرفی درگاه‌های جعلی و تماس و پیام‌‌های ارسالی اقدام به کلاهبرداری می‌‌کنند.


وی تصریح کرد: کاربران مراقب این فراخوان‌ها باشند زیرا در سال‌های گذشته کلاهبرداران با عنوان کمک‌های مردمی به افراد نیازمند، فعالیت‌های مجرمانه‌ای داشتند که پلیس فتا اقدام به شناسایی و دستگیری این قبیل کلاهبرداران و سوء استفاده گران کرده است.


رئیس پلیس فتا خراسان رضوی اظهار داشت: کاربرانی که قصد دارند فطریه یا کفاره روزه خود را از طریق فضای مجازی یا تلفن ‌بانک پرداخت کنند، می‌توانند فطریه یا کفاره روزه خود را از طریق شرکت‌ها و موسسات شناخته شده در کشور که توسط رسانه‌های جمعی (رادیو ، تلویزیون و ...) اقدام به اعلام شماره حساب‌های رسمی می‌کنند اقدام کنند و از واریز فطریه یا کفاره روزه خود به حساب‌های نامعتبر و شخصی افراد خودداری کنند.


سرهنگ جهانشیری تاکید کرد: شهروندانی که تمایل دارند از طریق تلفن‌بانک، اینترنت بانک و سایت‌های معتبر کمیته امداد امام خمینی(ره) در سراسر کشور به پرداخت فطریه یا کفاره روزه خود اقدام کنند، نیز دقت داشته باشند تا در دام سایت‌های جعلی موسوم به فیشینگ گرفتار نشوند و هنگام پرداخت، موارد ایمنی چون آدرس سایت و وجود گواهینامه ssl را نادیده نگیرند.


وی خاطر نشان کرد: پلیس فتا از هموطنان درخواست می‌کند در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir گزارش کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر