صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۹ - ۰۹ تير ۱۳۹۵

گازرسانی به بغداد در انتظار تایید وضع امنیتی

مدیر عامل شرکت ملی صادرات گاز طبیعی از اتمام مراحل اجرایی احداث خط لوله گاز ایران به بغداد خبرداده و می‌گوید با تایید وضعیت امنیت از سوی عراق، انتقال گاز از این طریق آغاز خواهد شد.
کد خبر : 97718

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایسنا، علیرضا کاملی با بیان اینکه کار اجرای ساخت لوله ایران به بغداد از سوی دو طرف به اتمام رسیده است، گفت: برای آغاز عملیات گازرسانی منتظر اعلام آمادگی عراق برای دریافت گاز هستیم تا آخرین اقدامات مورد نیاز صورت گیرد.


به گفته وی با توجه به مسائل داخلی عراق، این کشور باید ابتدا امنیت آغاز گازرسانی را تایید کند.


مدیر عامل شرکت ملی صادرات گاز همچنین درباره انتقال گاز به بصره عنوان کرد که فاز اول قرارداد گازرسانی به بصره سال دیگر اجرایی می‌شود. اجرای فاز اول این قرارداد نیز منوط به ساخت خط لوله از سوی دو کشور است که ظرف یک سال آینده عملی خواهد شد.


کاملی همچنین درباره آخرین وضعیت صادرات گاز به عمان با اشاره به اینکه همچنان کارهای مربوط به مطالعات مهندسی پایه در دو بخش خشکی و دریایی در حال انجام است، خاطرنشان کرد: ظرف دو تا سه ماه آینده مطالعه احداث این خط لوله نیز به پایان خواهد رسید و برای احداث خط نسبت به انتخاب یک پیمانکار به طور مشترک با طرف عمانی اقدام خواهد شد.


وی تصریح کرد: تا زمانیکه نتیجه مطالعات مهندسی پایه مشخص نشده و اسناد مربوط به مناقصه تهیه نشوند نمی‌تواند پیمانکار این پروژه را تعیین کرد.


مدیر عامل شرکت ملی صادرات گاز همچنین درباره قرارداد فروش گاز به هند نیز با اشاره به اینکه یک شرکت هندی متقاضی ساخت خط لوله با تامین هزینه از سوی خود برای ساخت این خط لوله شده است، گفت: ساخت خط لوله‌ای از طریق دریای عمان به گجرات هند در حال مطالعه است.


کاملی ادامه داد: تا زمانی که از عملی بودن اجرای این خط لوله که در برخی نقاط عمق آن به ۳۵۰۰ متر نیز می‌رسد و هزینه‌های انتقال گاز در این پروژه معین نشده باشند نمی‌توان در مورد این مسیر تصمیم‌گیری کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر