صفحه نخست

آناتک

آنامدیا

دانشگاه

فرهنگ‌

علم

سیاست و جهان

اقتصاد

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

همدان

هرمزگان

یزد

پخش زنده

۱۵:۴۶ | ۰۹ / ۰۳ /۱۴۰۴
| |
در رساله دکتری دانشجوی دانشگاه آزاد مطرح شد؛

انقلاب در صنعت کیک روغنی؛ افزایش ماندگاری با میکروکپسول‌های آنزیمی و آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در نخستین جلسه دفاع از رساله دکتری رشته صنایع غذایی در دانشکده کشاورزی این دانشگاه با عنوان ««تولید میکروکپسول‌های حاوی آنزیمα-آمیلاز مقاوم به حرارت و نانوامولسیون آنتوسیانین چای ترش و به کارگیری آن در کیک روغنی حاوی سبوس گندم و بررسی عملکرد فعالیت آنتی‌اکسیدانی درطی ماندگاری و رهایش در دستگاه گوارشی» با موفقیت دفاع کرد.
کد خبر : 975836

به گزارش خبرنگار آنا، نخستین جلسه دفاع از رساله دکتری در رشته صنایع غذایی در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی، استادان راهنما، داوران، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و علاقه‌مندان به مباحث علمی و پژوهشی برگزار شد.

در این جلسه، دانشجوی مقطع دکتری گلناز سلطانی در رشته صنایع غذایی از رساله دکتری خود با عنوان «تولید میکروکپسول‌های حاوی آنزیمα-آمیلاز مقاوم به حرارت و نانوامولسیون آنتوسیانین چای ترش و به کارگیری آن در کیک روغنی حاوی سبوس گندم و بررسی عملکرد فعالیت آنتی‌اکسیدانی درطی ماندگاری و رهایش در دستگاه گوارشی» با موفقیت دفاع کرد.

این رساله با هدف تحلیل عمیق فرآیند‌های اکسیداسیونی و بررسی اثر استفاده از آنزیم آلفا آمیلاز کپسوله شده مقاوم به حرارت، انتی اکسیدان‌های طبیعی و کپسولاسیون بر کیفیت، پایداری و ایمنی مصرف کیک‌های روغنی تدوین شده است.

در این پژوهش پارامتر‌های فیزیکوشیمیایی، شرایط نگهداری، نقش آنزیم آلفا آمیلاز مقام به حرارت و همچنین تأثیر عصاره آنتوسیانین موجود در چای ترش و نقش میکروکپسولاسیون در افزایش زمان ماندگاری کیک روغنی مورد بررسی دقیق قرار گرفته است.

نتایج حاصل از این مطالعه، راهکار‌های علمی و عملی برای بهبود کیفیت فرآوری و افزایش زمان ماندگاری کیک‌های روغنی ارائه می‌‌کند که می‌تواند در صنعت غذا مورد استفاده قرار گیرد.

اعضای هیئت داوران یعنی مهدوی عادل، دکتر خورشیدپور و دکتر مستقیم ضمن تحسین رویکرد علمی و ساختار منسجم پژوهش، بر نوآوری و اهمیت کاربردی یافته‌ها تأکید کردند.

در پایان، پس از پرسش و پاسخ‌های تخصصی، رساله با کسب نظر مثبت داوران با درجه عالی مورد تصویب قرار گرفت و درجه دکتری به گلناز سلطانی اعطا شد.

فرهیختگان علمی دانشکده کشاورزی این رویداد علمی ارزشمند را گامی مهم در مسیر توسعه آموزش و پژوهش در حوزه کشاورزی و صنایع وابسته دانسته و این موفقیت را به خانم سلطانی، استادان راهنما و مشاور علیرضا رحمن،  لیدا شاهسونی و تورج رحیمی در خانواده علمی دانشگاه شهرقدس تبریک گفتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر