صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۸ - ۰۸ تير ۱۳۹۵

رکورد شتاب جهان با خودروی الکتریکی شکسته شد + ویدئو

یک مدل آزمایشی از خودروی الکتریکی مسابقه‌ای که در سوئیس ساخته شده است توانست رکورد شتابی بهتر از «بوگاتی چیرون» برجای گذارد.
کد خبر : 97284

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ETH Zurich، خودروی الکتریکی یکی از نمادهای کم‌مصرف و کم سرعت بودن در شهرهای بزرگ جهان شده است اما این برداشت از خودروهای الکتریکی به زودی به فراموشی سپرده می‌شود و جای خود را به خاطرات سریعی که «تسلا» و دیگر خودروسازان ساخته‌اند می‌سپارد.


اخیرا یک گروه دانشجویی در سوئیس خودروی مسابقه‌ای الکتریکی ساخته‌اند که «گریمسل» (Grimsel) نام دارد می‌تواند با شتاب خود هوش از سر هر ناظری ببرد. همانند دیگر خودروهای الکتریکی این خودرو نیز ترکیبی از کارکرد بهینه موتور و فعالیت با حداکثر توان در تمام مدت است که توانسته بهترین و قدرتمندترین خودروهای اسپرت بنزینی را نیز از پا درآورد.


گریمزیل در مسابقه‌ای آزمایشی توانست طی 1/513 ثانیه از صفر تا 100 کیلومتر سرعت بگیرد و رکورد قبلی شتاب خودروهای الکتریکی را 2 دهم ثانیه بهبود بخشد. رکورد بوگاتی چیرون (آخرین ساخته شرکت بوگاتی) 2/5 ثانیه برای دست‌یابی به سرعت 100 کیلومتر در ساعت است. مشخصات فنی این خودرو به‌تنهایی موجب شگفتی هستند و بهترین توضیح را درباره عملکرد شگفت‌انگیز آن ارائه می‌دهند.


گریمزل این شتاب را با موتوری که تنها 200 اسب بخار نیرو تولید می‌کند به‌دست آورد اما وزن 180 کیلوگرمی این خودرو به همراه تولید گشتاوری معادل 1250 پوند بر فوت، سیستم انتقال قدرت چهار بخشی و انتقال مستقل قدرت به هر چرخ به یاری این موتور آمدند و رکورد اعجاب آور را ثبت کردند.


براساس اعلام تیم سازنده، این خودرو قرار نیست در مسابقات فرمولE یا هیچ محل رسمی دیگری به‌کار گرفته شود و هدف از ساخت آن ارتقای تکنولوژی ساخت خودروهای برقی سریع بوده است.


مترجم: محمدرضا احمدی‌نیا


دانلود فایل صوتی

انتهای پیام/

ارسال نظر