صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۰ - ۰۷ تير ۱۳۹۵

خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا؛ موضوعی که ممکن است هرگز رخ ندهد

در پی برگزاری رفراندوم تاریخی بریتانیا برای ترک اتحادیه اروپا، هیچ نشانه ای مبنی بر اینکه برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) به زودی اتفاق بیفتد،‌ وجود ندارد. ممکن است این اتفاق هرگز رخ ندهد.
کد خبر : 97228

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به نقل از رویترز، دیوید کامرون، نخست‌وزیر مستعفی بریتانیا گفته است که او مراحل رسمی را برای جدایی از اتحادیه اروپا طی نخواهد کرد و این کاری است که باید جانشین او انجام دهد. از آنجا که این رفراندوم به لحاظ قانونی الزام‌آور نیست، بعضی از سیاستمداران پیشنهاد کرده‌اند که قبل از خروج رسمی بریتانیا از اتحادیه اروپا، پارلمان بریتانیا در این خصوص تصمیم‌گیری کند.


بنا به این گزارش، درخواست برگزاری رفراندوم مجدد که در وب‌سایت دولت بریتانیا قرار داده شده است، طی مدت دو روز بیش از 3 میلیون امضا به دست آورده است.


رهبران اروپایی که با بزرگ‌ترین تهدید در برابر اتحاد اروپا از زمان جنگ جهانی دوم روبه‌رو هستند در خصوص چگونگی جدایی برتانیا از اتحادیه اروپا به دو دسته تقسیم شده‌اند. پاریس بر تعجیل در این موضوع تاکید دارد و آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان بر تامل در خصوص جدایی بریتانیا از اتحادیه اروپا اصرار دارد. کلود یانکر، رئیس کمیسیون اروپایی نیز گفته است که می‌خواهد جداسازی بریتانیا هر چه سریعتر آغاز شود.


روز یکشنبه نیز رهبر اسکاتلند گفت: «ممکن است اسکاتلند برگزیت را رد کند.»


بر اساس گزارش مجلس اعیان بریتانیا، بر طبق قوانین مربوط به حوزه اختیارات اعضای بلوک بریتانیا، رضایت پارلمان‌های اسکاتلند، شمال ایرلند و ولز نسبت به هر گونه جدایی از اتحادیه اروپا ضروری است.


بیشتر سیاستمداران بریتانیایی معتقدند که برتری 52 درصد به 48 درصد در رفراندوم نشان می‌دهد که جدایی باید انجام شود. هر گونه بی‌توجهی به این موضوع، ضربه زدن به دموکراسی است.


کامرون در سخنرانی استعفای خود گفت: «اراده مردم بریتانیا دستورالعملی است که باید اجرا شود.» استعفای کامرون، پس از استعفای آنتونی ایدن بعد از ماجراهای مربوط به کانال سوئز در سال 1957، مناقشه انگیزترین استعفای نخست‌وزیری در بریتانیا به شمار می‌آید.‎




انتهای پیام/

ارسال نظر