صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۶ - ۰۶ تير ۱۳۹۵

فناوری ناسا در خدمت درمان سرطان

محققان با استفاده از فناوری ویژه ناسا در اتاق‌های فضاپیما به مطالعه بیشتری روی سرطان سینه پرداختند.
کد خبر : 97078

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از مهر، محققان آزمایشگاه «جت رانش» ناسا در کالیفرنیای آمریکا در حال مطالعه روی میکروب‌هایی هستند که منجر به سرطان سینه می‌شود.


در این پژوهش با استفاده از الگوبرداری روش تحلیل و بررسی باکتری‌های موجود در اتقاق‌های مونتاژ فضاپیما به مطالعه بیشتر روی سرطان سینه پرداخته شده است. این شیوه برای جلوگیری از آلوده شدن سیارات دیگر توسط میکروب‌های زمینی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به گفته محققان از این روش می‌توان برای محافظت مجاری پستان برای جلوگیری از آلوده شدن به باکتری‌های سرطان‌زا استفاده کرد.


در مطالعات انجام گرفته مشخص شد که در بافت سینه، رابطه‌ای بین باکتری‌هایی موجود و سرطان سینه وجود دارد. در واقع میکرواورگانیزم‌هایی در بافت سینه وجود دارد که با سرطانی شدن سلول‌ها، تغییرات معناداری در آنها ایجاد می‌شود.


پی بردن به این موضوع با روشی پیشرفته تحت عنوان توالی ژنوم بررسی شد که از آن برای آزمایش باکتری‌ها در تاسیسات مونتاژ فضاپیمای ناسا استفاده می‌شود. نتایج این تحقیق می‌تواند منجر به مطالعات بیشتر روی نقش میکروب‌ها در ایجاد و جلوگیری سرطان سینه شود. بر اساس مطالعات انجام گرفته، در حدود ۲۰ درصد از علت سرطان‌های بدخیم در جهان میکروب‌ها هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر