شرکت نساجی هلال، باید الگوی بنگاهداری باشد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از جمعیت هلال احمر، سید امیرمحسن ضیائی در جلسه شورای معاونان هلالاحمر با موضوع دستاوردهای جدید و برنامههای آتی شرکت نساجی هلال، گفت: شرکت نساجی هلال باید بازار خود را تقویت کند و ما نیز موظفیم تا از این شرکت و تولیدات آن حمایت کنیم.
وی با اشاره به ضرورت رعایت مناسبات اقتصادی در عملکرد شرکت نساجی هلال، گفت: ضروری است در کنار حفظ و ارتقای کیفیت محصولات، پرداختهای به شرکت نیز به موقع باشد تا اصل موفقیت یک بنگاه تولیدی رعایت شود.
ضیایی با تأکید بر اینکه برای مصرفکنندگان، کیفیت و برای شرکت تأمین منابع مالی مهم است، افزود: در این مسیر لازم است شرکت نساجی هلال، کیفیت محصولات خود را همواره افزایش و البته در مسیر رقابتی ارتقاء دهد.
رئیس جمعیت هلالاحمر همچنین با تقدیر از مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، مدیران و به خصوص کارگران زحمتکش شرکت نساجی هلال، به دلیل دستیابی این شرکت به موفقیتهای چشمگیر در تولید محصولات جدید و البته با کیفیت، عنوان کرد: شرکت نساجی هلال در زمان تحویل به مدیریت جدید، شرایط نامساعدی داشت؛ اما اکنون این شرکت، دستاوردهای خوبی داشته است.
وی عنوان کرد: سابق بر این هم نساجی هلال بازار خود را داشت، اما محصولات آن با کیفیت پایین و با قیمت غیر رقابتی عرضه میشد و این نقص، همواره دغدغه اصلیمان بود، لذا از ابتدای انتصاب مدیرعامل و اعضای هیات مدیره جدید، بر این مهم تاکید کردیم که کیفیت بالا و مزیت رقابتی باید به عنوان یک اصل همواره مورد توجه قرار گیرد و دستیابی به الگوی بنگاه داری؛ به عنوان یک شاخص، همواره مورد نظر جمعیت است.
ضیایی با بیان این که در میان ١٩٠ جمعیت ملی هلال احمر و صلیب سرخ، تنها ٢ جمعیت به صورت مستقل ملزومات نساجی مورد نیاز خود را تولید میکنند، اظهار کرد: بسیاری از روسا و مسئولان جمعیتهای ملی در بازدیدهای اخیرشان از شرکت نساجی هلال از توانمندی هلالاحمر ایران در تولیدات نساجی شگفتزده شده و این دستاوردها را تحسین برانگیز و قابل تقدیر دانستند.
به گفته رئیس جمعیت هلالاحمر یکی از مهمترین وظایف هلال احمر تامین سرپناه و فراهم کردن بستر زندگی(اسکان اضطراری) برای حادثهدیدگان است که در این زمینه نیز رهبر معظم انقلاب پس از خدمت رسانی هلالاحمر به زلزلهزدگان ورزقان که در مدت بسیار کوتاهی، هلالاحمر؛ چادرهای بسیاری را برای اسکان هموطنان برپا کرد، فرمودند که «این باورنکردنی است، اما واقعیت دارد.» و این؛ نشان میدهد که هلال احمر در حوادث و سوانح به خوبی عمل کرده است و تکیه بر تولید داخلی، ضمن رفع دغدغههای تأمین به موقع مایحتاج، خود؛ بهترین الگوی عملی اقتصاد مقاومتی است.
وی با تأکید بر این که نگاه شرکت نساجی هلال باید بر مدار تحقیق و توسعه (R&D) باشد، گفت: به علاوه لزوم بازمهندسی این مجموعه و نوآوری و بهروز کردن ماشینآلات، باید مورد توجه قرار گیرد تا هر روز شاهد شکوفایی روزافزون شرکت و الگویی برای سایر واحدهای نساجی در کشور باشیم.
انتهای پیام/