صفحه نخست

آناتک

آنامدیا

دانشگاه

علم

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

همدان

هرمزگان

یزد

پخش زنده

۰۹:۴۶ | ۱۸ / ۱۲ /۱۴۰۳
| |

خطر جایگزینی خلال باقلا به جای خلال پسته در برخی فرآورده‌های غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ن ضمن هشدار درباره جایگزینی خلال باقلا به جای خلال پسته در برخی محصولات غذایی نسبت به خطر فاویسم برای مصرف کنندگان این محصولات هشدار داد.
کد خبر : 962033

به گزارش آنا، عبدالعظیم بهفر، با بیان اینکه گزارش‌هایی درباره تقلب در برخی محصولات غذایی دریافت شده است، گفت: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که برخی سودجویان به دلیل تفاوت قیمت قابل‌توجه میان باقلا و خلال پسته اقدام به این کار کرده‌اند.

وی تأکید کرد: این اقدام علاوه بر فریب مصرف‌کنندگان، می‌تواند برای برخی افراد، به‌ویژه مبتلایان به فاویسم، خطرآفرین باشد. فاویسم یک بیماری حساسیتی است که مصرف باقلا و ترکیبات مشابه آن می‌تواند باعث کم‌خونی همولیتیک در افراد مستعد شود؛ به همین دلیل بیماران مبتلا باید در مصرف محصولاتی که دارای خلال پسته هستند، دقت بیشتری داشته باشند و در صورت تردید، از مصرف آن خودداری کنند.

 بهفر از مردم خواست که این محصول را تنها از نشان‌های تجاری معتبر و دارای مجوز سازمان غذا و دارو خریداری کنند. همچنین از واحد‌های نظارتی درخواست شد تا بررسی‌های بیشتری در این زمینه انجام دهند و در صورت مشاهده تخلف، برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همچنین خاطر نشان کرد:  سازمان غذا و دارو از طریق بازرسی‌های مستمر و نمونه‌برداری از بازار، اصالت و سلامت فرآورده‌های غذایی را کنترل خواهد کرد و در صورت مشاهده تخلف، اقدامات قانونی لازم انجام می‌شود. از مردم نیز خواسته شده است در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، موضوع را از طریق سامانه‌های نظارتی گزارش دهند.

انتهای پیام/

برچسب ها: غذا و دارو
ارسال نظر