صفحه نخست

آناتک

آنامدیا

دانشگاه

علم

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

همدان

هرمزگان

یزد

پخش زنده

۱۱:۰۳ | ۰۶ / ۱۲ /۱۴۰۳
| |

لزوم کنترل دقیق نیترات در فرآورده‌های گوشتی با فناوری‌های نوین آزمایشگاهی

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، با اشاره به خطرات مصرف بی‌رویه فراورده‌های گوشتی حاوی نیترات بر لزوم کنترل دقیق میزان نیترات از طریق فناوری‌های نوین آزمایشگاهی تأکید کرد.
کد خبر : 959958

به گزارش آنا، حشمت‌الله رضوی، با تأکید بر لزوم کنترل دقیق میزان نیترات‌ در فرآورده‌های گوشتی، گفت: نیترات‌ها به‌عنوان افزودنی‌های اصلی در فرآورده‌های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر مانند Clostridium botulinum ضروری هستند، اما مصرف بی‌رویه آنها می‌تواند مشکلات جدی به همراه داشته باشد.

وی افزود:برای جلوگیری از پیامد‌های منفی نیترات‌ها، ضروری است مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات با کیفیت و قابل اطمینان استفاده شود. نظارت دقیق بر میزان نیترات‌ها باید با استفاده از آزمایش‌های پیشرفته و پایش مستمر انجام شود. این اقدامات نه‌تنها سلامت عمومی را تضمین می‌کند بلکه به ارتقای کیفیت محصولات و جلب اعتماد مصرف‌کنندگان کمک می‌کند.

 رضوی در پایان تأکید کرد که استفاده از فناوری‌های نوین و آزمایشگاه‌های تخصصی برای بررسی ترکیبات در فرآورده‌ها می‌تواند نقش مهمی در تأمین ایمنی غذایی ایفا کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: غذا و دارو
ارسال نظر