صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۹ - ۰۱ تير ۱۳۹۵
معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه:

وقوع 2 هزار و 250 قتل در سال گذشته/ برگزاری پارتی‌هایی با اهداف مغرضانه

معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: در سال گذشته 2 هزار و 250 فقره قتل به وقوع پیوست که استان‌های فارس و خوزستان بیشترین وقوع قتل را داشته‌اند.
کد خبر : 95850

به گزارش گروه اجتماعی آنا از فارس، محمدباقر الفت در نشست خبری امروز خود در خصوص فعالیت‌های معاونت پیشگیری در بحث قاچاق کالا، اظهار کرد: پیشگیری‌ها باید با محوریت سامانه‌های الکترونیک باشد که در حال حاضر این سامانه‌ها در برخی از دستگاه‌ها که مسئولیت دارند تهیه شده و استفاده می‌شود.


وی با تأکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی باید در خصوص مطالبه مردم پاسخگو باشند، گفت: متأسفانه هنوز سامانه یکپارچه‌ای در این خصوص تهیه نشده و دستگاه‌های اجرایی باید پاسخگوی عدم همکاری‌های خود و مطالبات مردم در راستای ساماندهی خدمات گمرکی باشد.


معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به اینکه اقدامات فردی در بحث مبارزه با قاچاق کالا نتیجه‌ای ندارد، گفت: برای مثال اگر نیروی انتظامی بخواهد به تنهایی در بحث مبارزه با قاچاق کالا اقدام کند نمی‌تواند عملکرد خوبی داشته باشد.


الفت در ادامه در خصوص نرخ وقوع قتل در کشور، اضافه کرد: از سال 87 به بعد تلاش‌های ویژه‌ای برای کاهش نرخ وقوع قتل صورت گرفته است.


وی ادامه داد: هر چند استفاده از سلاح سرد افزایش داشته اما در بحث استفاده از سلاح گرم و با کنترل قاچاق سلاح گرم و جمع‌آوری سلاح‌ها از دست دارندگان آنها قتل‌ عمد با سلاح گرم کاهش داشته است.


معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: در سال گذشته 2 هزار و 250 فقره قتل به وقوع پیوست و استان‌های فارس و خوزستان بیشترین وقوع قتل را داشته‌اند که البته با توجه به اقدامات صورت گرفته در این دو استان با کاهش وقوع قتل مواجه بوده‌ایم.


الفت در خصوص اقدامات انجام شده برای کاهش خودکشی در بین دانش‌آموزان، گفت: برنامه بسیار جدی با همکاری 13 وزارتخانه و نهاد در دست اجرا داریم همچنین سال 94 سند ائتلاف ملی مراقبت دانش‌آموزی به امضای مسئولین ذیربط رسید.


وی ادامه داد: خودکشی در بین دانش‌آموزان یک موضوع بسیار مهم است که باید با اقدامات پیشگیرانه مانع از این اتفاق دردناک شد.


معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در خصوص علل وقوع خودکشی در بین دانش‌آموزان گفت: هنوز معاونت اجتماعی در راستای ریشه‌یابی علل وقوع خودکشی در بین دانش‌آموزان فعالیت خاصی انجام نداده است.


الفت از بررسی علت قتل ستایش قریشی در معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه خبر داد و گفت: این موضوع در حال بررسی است و جلساتی با قاتل نیز برگزار شده است.


وی با اشاره به کاهش آمار طلاق توافقی در کشور، گفت: طلاق توافقی در برخی استان‌ها کاهش داشته اما متأسفانه این نوع طلاق در تهران کاهشی نداشته است. در سال 93، 164 هزار مورد طلاق توافقی داشتیم و این آمار در سال 94، 163 مورد بوده است که تنها 3 دهم درصد کاهش را نشان می‌دهد.


برخی نهادها با اجرای قانون امر به معروف مخالف هستند


الفت در ادامه نشست خبری خود در خصوص جرائم مرتبط با منافی اخلاق ار جمله بد حجابی گفت: برخی ار افراد و اشخاص تصمیم‌های فوق العاده‌ای در این خصوص گرفتند که این مساله جامعه را تهدید کرد و باعث شد امروز از سمت بد حجابی به بی‌حجابی برویم.


وی با بیان اینکه اشاعه عقیده و سلیقه مانع از تصمیم گیری عاقلانه می‌شود، افزود: برخی نهادها مخالف اجرای قانون امر به معروف هستند و با اجرایی شدن این قانون مشکل جدی دارند. از سوی دیگر برخی مغرضانه با اهداف خاصی اقدام به برگزاری جلساتی از جمله پارتی‌ها می کنند تا بی‌حجابی را از خانه به سطح اجتماع بکشانند که دستگاه قضایی نسبت به این مسائل برخورد خواهد کرد.


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به کمبود بودجه در دستگاه قضایی گفت: 9درصد کل بودجه قوه قصاییه به برنامه ها اختصاص دارد که این میزان بین معاونت ها تقسیم می شود.


الفت در خصوص میزان بازگشت جرم در کشور، گفت: تلاش شده هزینه ارتکاب جرم در کشور افزایش یابد و از سوی دیگر اجرای احکام قطعیت بیشتری داشته باشد و این سبب شده است که شاهد کاهش 6درصدی وقوع در کشور باشیم.


الفت تاکید کرد: 40 درصد مجرمینی که مرتکب جرم می‌شوند مجددا به زندان باز می‌گردند.


انتهای پیام/

برچسب ها: قتل
ارسال نظر