صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۱ - ۰۱ تير ۱۳۹۵
دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران در گفت‌و‌گو با آنا عنوان کرد:

برای کاهش تشنگی شربت خاکشیر و تخم شربتی بنوشید

دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران عنوان کرد: نوشیدن شربت خاکشیر و تخم شربتی در کاهش احساس تشنگی و عطش نقش بسزایی دارد.
کد خبر : 95750

دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران، در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره خواص تخم شربتی و خاکشیر در کاهش احساس تشنگی، اظهار کرد: خاکشیر و تخم شربتی به دلیل اینکه می‌توانند چندین برابر ظرفیت خود آب را ذخیره کنند؛ مصرف آن در ایام گرم سال و ماه رمضان توصیه می‌شود.


وی افزود: نوشیدن شربت این مواد موجب می‌‌شود تا آب ذخیره شده به آرامی در بدن تخلیه و فرد کم‌تر احساس تشنگی و عطش داشته باشد.


دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران با تاکید براینکه تخم شربتی و خاکشیر فقط باید در آب مخلوط شوند، عنوان کرد: متاسفانه برخی از افراد تخم شربتی را با شربت و خاکشیر را با شکر مخلوط و مصرف می‌کنند که این مساله نه تنها موجب کاهش خاصیت این مواد می‌شود بلکه باعث تشدید احساس تشنگی در افراد نیز می‌شود.


هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: به افراد توصیه می‌شود برای خوش عطر و طعم شدن خاکشیر و تخم شربتی آن را در عرق بید مشک و نعنا مخلوط کنند.



انتهای پیام/

برچسب ها: خاکشیر ماه رمضان
ارسال نظر